Hulk te zien in rust Super Bowl

Het gezicht van de nieuwe Hulk zal tijdens de rust van de Super Bowl volgend jaar worden gepresenteerd. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety dinsdag. In een reclamespotje voor de film zal dan voor het eerst de met computer gemaakte Hulk worden getoond.

De Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen, staat bekend om de spotjes tijdens de rust. Het is het duurste reclameblok ter wereld, omdat miljoenen mensen naar de finale kijken. De Super Bowl is volgend jaar op 26 januari.

Tot nu toe was in de trailer voor de nieuwe Hulk-film alleen maar het oog van de groene reus te zien. Er gaan geruchten dat de filmstudio er veel moeite mee heeft om het personage op de computer tot leven te wekken. De special effects-studio van George Lucas werkt aan de monsterproductie. De film wordt geregisseerd door Ang Lang Lee ('Crouching Tiger, Hidden Dragon').

Volgend jaar zomer wordt de film in de bioscopen van de Verenigde Staten verwacht. Australiër Eric Bana ('Black Hawk Down', 'Chopper') speelt de hoofdrol. Hij speelt Dr. Bruce Banner die bij boosheid in het groene gevaarte verandert.



NieuwsFilm

meest populair