Wederom een nieuwe teaser voor The Human Centipede 2

Voor het eerst zien we beelden uit de (ongetwijfeld walgelijke) sequel van Tom Six.

Hieronder vind je wederom een nieuwe teaser van The Human Centipede II (Full Sequence), het vervolg op het met afschuw ontvangen The Human Centipede (First Sequence). Wederom is de regie in handen van onze landgenoot Tom Six. In tegenstelling tot de twee eerdere teasers zien we in deze Amerikaanse teaser wel beelden uit de film.

De reden hiervoor is waarschijnlijk dat onlangs werd besloten dat de film in de VS wel zal worden uitgebracht. Dit is echter niet het geval in het Verenigd Koninkrijk. In juni werd de sequel daar verboden aangezien het "sexually violent and potentially obscene" zou zijn.

In het het origineel uit 2009 experimenteert een gestoorde Duitse arts, die gespecialiseerd is in het scheiden van Siamese tweelingen, in het geheim met het aan elkaar verbinden van personen. Hij heeft een toekomstbeeld waarin de mens aan elkaar zit als een soort duizendpoot met een spijsverteringsstelsel. Als op een dag twee verdwaalde vrouwen aanbellen bij zijn huis komt zijn project in een stroomversnelling en begint het verwijderen van tanden en het vergroten van bilspleten om zo zijn droom waar te maken.

The Human Centipede II (Full Sequence) verschijnt in de VS vanaf 7 oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair