Brad Pitt in het videogame-geïnspireerde 'All You Need Is Kill'?

Doug Limans sci-fi wordt een kruising tussen Groundhog Day en Starship Troopers.

Voor de hoofdrol in de verfilming van Hiroshi Sakurazaka‘s All You Need is Kill hebben de makers hun pijlen gericht op Brad Pitt. De rol betreft een jonge soldaat ten tijde van een futuristische oorlog tegen aliens. Hij komt om het leven tijdens een groots gevecht, maar ontwaakt plotseling weer achttien uur terug in de tijd. De soldaat bevindt zich in een tijdcyclus waardoor hij het gevecht keer op keer moet blijven meemaken. Wanneer hij beseft wat er aan de hand is besluit hij om de strijd te benaderen als een soort videogame waarbij hij een oneindig aantal levens heeft. /Film omschrijft het project als een mix van Groundhog Day en Starship Troopers.

Het gaat dus om een jonge soldaat, wat de keuze voor Pitt enigszins opmerkelijk maakt. Warner Bros. wil met de acteur natuurlijk wat zekerheid binnenhalen, maar gezien de beschrijving van het personage lijkt Pitt nou niet bepaald de meest logische keuze te zijn.

Verder zou er nog wat veranderd zijn aan het script. Vulture zegt hier het volgende over:

…it begins to play like a big-screen version of Halo, where the protagonist dispatches aliens in the same rote way as a twelve year old who’s played too much X-Box 360. We’re told, however, that a new draft of the Kill script has resolved this to the studio’s satisfaction.

All You Need Is Kill zal worden geregisseerd door Doug Liman (The Bourne Identity, Jumper) en staat volgens IMDb gepland voor volgend jaar (ga er maar van uit dat het wat langer gaat duren).



NieuwsFilm

meest populair