Video

Eerste trailer voor Jason Reitman's Young Adult (aanrader)

Dit is na Juno de tweede samenwerking tussen Reitman en de Oscarwinnende scenarist Diablo Cody.

door Jan-Peter Rook op 07.10.2011 om 10:31 in Video
/Film heeft een exclusieve trailer van Young Adult, de nieuwste film van regisseur Jason Reitman en scenarist Diablo Cody, het duo achter Juno. De hoofdrollen in Young Adult zijn voor Charlize Theron, Patton Oswalt en Patrick Wilson.

Het verhaal volgt schrijfster Mavis Gary (Theron) die na haar scheiding teruggaat naar haar geboorteplaats om haar leven weer op een rijtje te krijgen. Daar ontmoet ze al snel haar oude jeugdliefde (Wilson) die nu getrouwd is en niets moet hebben van haar romantische avances.

De film komt in de VS op 16 december uit.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Blegh wat een crap en die patton oswalt kan ik al helemaal niet uitstaan. Theron Ziet er trouwens nog ontzettend goed uit voor haar leeftijd.

Steadicam

Avatar

Ja, want 36 is inderdaad al heel oud. Dat ze dan nog mogen acteren zeg.

timdekw

Avatar

Trailer ziet er leuk uit. Als deze film net zo vermakelijk wordt als Juno dan ben ik erg blij!! Mijn eerste indruk is in ieder geval erg positief!!

Toelietoesh

Avatar

Hmm... ben nog niet overtuigt, maar ik geef het de voordeel van de twijfel aangezien Reitman ons een aantal pareltjes bezorgd heeft.

jochemb

Avatar

Ik vind jason reitman echt een hele goede regiseur maar juno vind ik persoonlijk zijn minste film dus ik vind het jammer dat die weer een film maakt met het script van diablo cody.

seppe

Avatar

Ziet er weer een beetje als zo'n amerikaanse film met een beetje vreemde doch sympathieke personages (little miss sunshine, the kids are allright enz. enz. Die films zijn altijd wel goed te doen.

benjamin

Avatar

Tot nu toe heeft Reitman alleen maar leuke films gemaakt en deze trailer ziet er ook niet slecht uit. Net als Charlize Theron trouwens.

ghossler

Avatar

Voor een 36 jarige (zoals hierboven genoemd) ziet ze er idd nog erg goed uit. Niet echt een uber oude leeftijd, but its no 20-ish.. anymore :P

NieuwsFilm

meest populair