Laura Dern waarschijnlijk terug voor Jurassic Park IV

De actrice, die Dr. Ellie Sattler speelde in het eerste en derde deel, vertrouwt erop dat de langverwachte sequel er komt.

Jurassic Park IV is echt zo'n project waar je heel af en toe iets over hoort. Het is onduidelijk of er op wat voor manier dan ook al aan de film wordt gewerkt en of de film er überhaupt ooit gaat komen. Regisseur Joe Johnston, de man die voor Jurassic Park III het stokje overnam van Steven Spielberg, zou in eerste instantie wederom plaatsnemen op de regiestoel. Hier kwam in 2007 echter verandering in en het is op dit moment onduidelijk wie de sequel zal gaan maken. Tijdens de afgelopen San Diego Comic-Con zei Spielberg het volgende over de ontwikkelingen rondom de film:

"We have a story, I can happily announce right now. We have a writer... Hopefully, we'll be making 'Jurassic Park 4' in the near future. In the next two or three years."

Laura Dern, die de rol van Dr. Ellie Sattler speelde in zowel Jurassic Park als Jurassic Park III, sprak met Slate en zei het volgende over de nieuwe film:

"I hear it’s happening. I think it’s got a ways to go. Steven is about to immerse himself in Lincoln, which is really exciting and something he’s poured his heart and soul into for a long time. I’m so excited because Daniel Day-Lewis is playing Lincoln. Once that’s finished, there’s always been talk that my character is deeply involved in [Jurassic Park 4] somehow, but I haven’t heard yet."

Sinds de release van het derde deel is Universal al bezig met plannen voor een vierde deel en had zelfs in 2004 al twee scriptschrijvers aan het werk gezet.

NieuwsFilm

meest populair