Michael Bay toch terug voor Transformers 4?

Hasbro probeert Bay terug te krijgen voor een vierde Transformers.

De website The Hollywood Reporter meldt dat Brian Goldner, de baas van Hasbro, in gesprek is met Paramount Pictures, regisseur Michael Bay en uitvoerend producent Steven Spielberg om een vierde Transformers film toe te voegen aan de financieel succesvolle filmfranchise. Goldner hoopt volgend kwartaal duidelijkheid te kunnen geven over de uitkomst van de gesprekken.

Deze stap is uiteraard vrij logisch. De verkoop van de Transformers speelgoed robots zal flink zijn toegenomen door de drie eerdere films. De vraag is echter of Bay nog trek heeft in een volgende deel. Eerder gaf hij aan te stoppen na Transformers: Dark of the Moon. In totaal brachten de drie films zo'n $2,7 miljard aan de wereldwijde box office.

Goldner meldde ook dat Hasbro andere films in de stijgers heeft staan, zoals Risk en Monopoly: "We continue to actively develop a number of additional Hasbro films with great partners and writers, including Micronauts, Ouija, Candyland, Risk, Stretch Armstrong, Clue and Monopoly," Hier voegde hij aan toe dat de speelgoedfabrikant samen zal blijven werken met filmmaatschappijen en niet zelf films gaat maken zoals Marvel dat nu doet via Marvel Studios.



NieuwsFilm

meest populair