Tv-serie The Hulk onderdeel van Marvel films

De Hulk uit The Avengers gaan we terugzien in de tv-serie, en... andersom?

Enige tijd geleden werd al duidelijk dat Marvel Studios werkt, mogelijk samen met regisseur Guillermo del Toro, aan een Tv-serie over The Hulk. Toen werd gezegd dat het een losstaande "origins" serie moet gaan worden die geen overlapping/verband heeft met de huidige reeks Marvel superheldenfilms zoals The Incredible Hulk, Iron Man en The Avengers. IGN heeft nu op Comic Con New York van Jeph Loeb en Kevin Feige gehoord dat de plannen enigszins zijn gewijzigd.

Volgens producent/schrijver Loeb hebben we tijdens de trailer (op 1:49) van The Avengers een eerste blik gekregen van The Hulk die we ook gaan terugzien in de geplande Tv-serie. Tevens zegt hij dat Marvel het uiterste vraagt van het CGI ontwerp van The Hulk en dat betekent dus waarschijnlijk dat we ook in de Tv-serie een visueel zeer fraaie The Hulk mogen verwachten.

Volgens Loeb zal de Tv-serie zich toespitsen op de beginfase van de relatie tussen Betty Ross and Bruce Banner, alter-ego van The Hulk. Het groene monster in Banner moet dan nog gecreëerd worden en is daarna nog onbekend voor de buitenwereld.

IGN vroeg vervolgens studiobaas Feige over de mogelijke overlapping tussen de Tv-serie The Hulk en The Avengers films. Feige gaf hier geen duidelijk antwoord op, maar zegt dat het een mogelijkheid zou kunnen zijn. Als dit daadwerkelijk het geval is, dan kunnen de personages die in de Tv-serie voorkomen later zien opduiken in de films.



NieuwsFilm

meest populair