Mickey Rourke niet in The Expendables 2

Daarnaast weer twee nieuwe setfoto's van Simon West's spectaculaire sequel vol actiehelden.

Vrijwel alle grote namen keren terug voor Simon Wests The Expendables 2, waaronder Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Randy Couture, Jet Li, Dolph Lundgren en Terry Crews. Er is echter één grote naam die niet zal meewerken aan de sequel, namelijk Mickey Rourke. In plaats daarvan gaat de acteur werken aan Martin McDonagh’s Seven Psychopaths.

Uit onderstaande synopsis van de film valt af te leiden dat Rourke slechts een kleine rol zou gaan spelen. Schijnbaar kon hij dat zelfs niet opbrengen.

De Expendables zijn terug en ditmaal is het persoonlijk. Nadat Tool (Rourke), hart en ziel van de Expendables, bruut vermoord wordt tijdens een missie, doen zijn kameraden er alles aan om hem te wreken. Zij zijn echter niet de enigen die bloed willen zien. Tool’s mooie, jonge en wilde dochter Fiona gaat tevens op pad om wraak te nemen, iets dat de situatie een stuk gecompliceerder maakt zodra ze in handen komt van een genadeloze dictator. Deze is druk bezig met een plan om de verzetsgroepen te vernietigen. Barney en de Expendables moeten er nu alles aan doen om Fiona en de rest van de mensheid te redden.

De opnames zijn momenteel druk aan de gang in Bulgarije. Onlangs kwam Schwarzenegger al met de eerste setfoto en hier kunnen we nu twee nieuwe aan toevoegen. Scott Adkins en Chuck Norris, tevens onderdeel van de cast, plaatsten onderstaande foto's op hun Facebook pagina's.


Veder rollen voor Liam Hemsworth en Jean-Claude Van Damme. De actieheldenfilm moet vanaf 17 augustus 2012 in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair