Algemeen

Nieuwe beelden uit The Lorax

Danny DeVito spreekt de stem in van The Lorax in de nieuwe animatiefilm van de makers van o.a. Despicable Me.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 21.10.2011 om 08:53 in Algemeen
Na wat eerdere teasers zie je hieronder een aantal eerste foto's uit The Lorax, de animatiefilm die gemaakt is door het team achter de animatiefilms Despicable Me (2010) en Horton Hears a Who (2008). Op de foto's is o.a. een eerste blik te zien op het personage Once-ler, die wordt ingesproken door Ed Helms. Er werd verwacht dat het een monster zou worden, maar het blijkt er toch een stuk menselijker uit te zien.

Christopher Meledandri, het hoofd van animatiestudio Illumination over het personage: "The minute you make the Once-ler a monster, you allow the audience to interpret that the problem is caused by somebody who is different from me, and it ceases to be a story that is about all of us. Then it's a story about, 'Oh I see, the person who led us into the predicament is not a person. It's somebody very, very different.' And so it takes you off the hook."

De (3D) film van Universal Pictures moet op 2 maart 2012 in première gaan.


Het is gebaseerd op een verhaal van de Amerikaanse schrijver Dr. Seuss. In de film draait het dus om The Lorax (ingesproken door Danny DeVito), een besnord monstertje dat spreekt namens de bomen die worden bedreigd door een bomenkapper. Andere stemmen komen van Zac Efron (een belangrijk jongetje) en Rob Riggle (villain O’Hare).

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Stukfruit "Spammers die bij ieder nieuwsbericht totaal ongerelateerde links plaatsen negeer ik tot in de eeuwigheid, sorry.

Als je wil dat mensen het lezen of kijken dan stuur je het maar in als nieuwsbericht."


Ik heb echt geen zin om daar naar te gaan kijken zelfs..

adofmirosch

Avatar

Lijkt enorm veel op horton.

Stukfruit

Avatar

Masterbrain "[ Ik doe dit , omdat ik mijn Moederland op elke mogelijke manier wil promoten binnenkort ook op Facebook,twitter,hyves,openbaar.....noem maar op ]"


Spammers die bij ieder nieuwsbericht totaal ongerelateerde links plaatsen negeer ik tot in de eeuwigheid, sorry.

Als je wil dat mensen het lezen of kijken dan stuur je het maar in als nieuwsbericht.

Timothy

Avatar

Ik weet niet waarom, maar ik vind deze omschrijving hilarisch! :-D

Zac Efron (een belangrijk jongetje)

Banned

Avatar

adofmirosch "lijkt enorm veel op horton."


Zet die olifant ergens tussen die suikerspin achtige pluisjes en je zou denken dat het Horton 2 is. Maar ja die lorax is van dezelfde maker als horton maar een beetje verschil had wel gemogen.