Carey Mulligan in nieuwe film Coen Brothers

De actrice heeft daarnaast ook de hoofdrol in het nieuwe project van Spike Jonze en Charlie Kaufman (Being John Malkovich).

Actrice Carey Mulligan heeft belangrijke rollen te pakken in twee nieuwe, veelbelovende projecten. Het gaat om de films Inside Llewyn Davis van de gebroeders Coen en de nog ongetitelde nieuwe film van Spike Jonze, geschreven door Charlie Kaufman.

De film van de Coens speelt zich af in de folk scene van de New Yorkse wijk Greenwich Village in de jaren '60. De film volgt het leven van de fictieve muzikant uit de titel. Jason Isaac speelt de hoofdrol en het is nog niet duidelijk welke rol Mulligan gaat spelen.

Het nieuwe project van Jonze en Kaufman, die eerder met elkaar samenwerkten aan Being John Malkovich en Adaptation, De satirische film gaat over een aantal wereldleiders die bij elkaar komen om belangrijke zaken te bespreken. Meer info is er nog niet, maar films van scenarist Charlie Kaufman zijn zelden eenvoudig samen te vatten. Joaquin Phoenix speelt in deze film de hoofdrol.



NieuwsFilm

meest populair