Sylvester Stallone speelt gevangenisexpert

Sly kreeg de voorkeur op twee andere 'Expendables', Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis.

Sylvester Stallone zal de hoofdrol spelen in het ontsnappingsdrama The Tomb van studio Summit Entertainment. De film vertelt het fictieve verhaal van Ray Breslin, een wereldwijde autoriteit op het gebied van gevangenisbeveiliging. Op een dag wordt hij ontvoerd en opgesloten in een zwaar bewaakte gevangenis die hij zelf heeft ontworpen. Hij moet al zijn kennis gebruiken om te kunnen ontsnappen.

Eerder dit jaar was Arnold Schwarzenegger in beeld voor de hoofdrol, en ook Bruce Willis toonde reeds interesse voor het project. Maar de hoofdrol gaat nu dus naar een andere 'Expendable'. Schwarzenegger, Willis en Stallone zijn momenteel trouwens bezig met de opnames van The Expendables II.

Het script van The Tomb is van de hand van Miles Chapman (Road House 2: Last Call) en werd herschreven door Jason Keller (Machine Gun Preacher, 2012). Summit wil de film snel gaan maken. Als regisseur werd gedacht aan Antoine Fuqua (Training Day), maar die heeft zijn handen vol met de Eminem-film Southpaw. Er wordt nu gezocht naar een vervanger.

NieuwsFilm

meest populair