Mission: Impossible 3

Tom Cruise wil nog één Mission Impossible-film maken. En wat meneer Cruise wil, dat gebeurt ook. Regisseur Joe Carnahan is al aangetrokken om de boel vlotjes te laten verlopen voor de camera. De rest van de cast moet nog bij elkaar worden gezocht, Alleen Ving Rhames keert terug in zijn rol van de keiharde Luther Stickell.

Eén ding is donderdag wel bekend geworden over M:I-3: de lokaties die gebruikt zullen worden voor de film. Men gaat in Berlijn, Praag, Ghana en in Antwerpen schieten. Tom Cruise komt dit jaar naar Antwerpen om daar één van de sleutelscènes van de film op te nemen. Regisseur Carnahan is erg gecharmeerd van de Belgische stad en wil op de Grote Markt, bij de kathedraal en aan de dokken belangrijke opnames maken.

Het verhaal van de derde Mission wordt angstvallig stil gehouden, maar men fluistert wel dat Tom het authentieker en serieuzer wil dan de vorige twee afleveringen.

Cruise is nu te zien in The Last Samurai en later dit jaar als slechterik in Collateral. Mission Impossible 3 draait vanaf zomer 2005 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair