Eindelijk releasedatum voor Red Dawn

Remake met o.a. Chris Hemsworth (Thor) werd al in 2009 opgenomen.

De film Red Dawn, een remake van de gelijknamige film uit 1984, heeft eindelijk een releasedatum. Naar verwachting moet de actiefilm vanaf 2 november 2012 in de bioscoop te zien zijn. Ondanks dat we in januari 2011 al een eerste promofoto van de cast kregen te zien, bleef het lange tijd stil rond de remake. De film kende van Dan Bradley kende namelijk flink wat tegengeslagen.

Red Dawn werd al in 2009 opgenomen, maar kwam in de problemen door de financiële crises bij filmmaatschappij MGM. Ook kreeg de film een re-edit. De Chinese personages in de film werden vervangen door Noord-Koreanen, om zo een bredere markt aan te kunnen spreken. Oorspronkelijk moest de actiefilm eind 2010 een release krijgen.

De remake gaat over een groep jonge rebellen, die het opnemen tegen een invasie van Russische en Chinese militaire krachten. De personages van Chris Hemsworth en Josh Peck werden in het origineel uit 1984 gespeeld door Patrick Swayze en Charlie Sheen. Het verhaal richt zich op een klein dorp in de VS dat wordt belaagd door de Chinezen. De cast bestaat verder uit Adrianne Palicki, Josh Hutcherson, Isabel Lucas, Edwin Hodge, Connor Cruise (de zoon van Tom Cruise) en Jeffrey Dean Morgan.



NieuwsFilm

meest populair