Nieuwe films voor Harry Potter sterren Daniel Radcliffe en Rupert Grint

Bekijk alvast de trailer van de oorlogsfilm 'Into the White' om te zien wat Ron Weasley momenteel uitspookt.

Daniel Radcliffe, voor de meesten van ons bekend als Harry Potter, is in beeld om de dichter Allen Ginsberg te gaan spelen in Kill Your Darlings. De film van regisseur John Krokidas is al een paar jaar in ontwikkeling. Radcliffe zou met de film kunnen gaan beginnen zodra hij klaar is met zijn theaterproductie How to Succeed in Business Without Really Trying.

De film besteed aandacht aan de vriendschap en samenwerking tussen Ginsberg, Jack Kerouac en Lucien Carr. De hoofdrol zou eerst nog gaan naar Jesse Eisenberg, terwijl Ben Whishaw en Chris Evans respectievelijk Carr en Kerouac zouden spelen. Dit drietal is echter niet meer aan de film verbonden gezien hun uitermate drukke agenda's.

Eerst kunnen we Radcliffe bekijken in de horrorfilm The Woman in Black, die in Nederland vanaf 16 februari 2012 in de bioscoop te zien is.

Ook Harry Potters maatje Ron Weasley heeft niet stil gezeten. Rupert Grint is namelijk te zien in Into the White van regisseur Petter Næss. Het gaat over een groep Engelse en Duitse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. De overlevenden komen in hetzelfde hutje terecht nadat ze met elkaar hebben gevochten in de Noorse wildernis. Uiteraard lopen de spanningen hoog op, maar de mannen moeten samenwerken om de kille winter te overleven. Grint speelt Gunner Robert Smith, één van de Engelse soldaten. Ook zijn er hoofdrollen voor Florian Lukas, David Kross, Stig Henrik Hoff en Lachlan Nieboer.

Er is nog niets bekend over een Nederlandse release. Hieronder vind je de trailer:


NieuwsFilm

meest populair