Algemeen

Nieuwe teaserposter The Cabin in the Woods

Na jaren van vertraging gaat deze horror-remake eindelijk in première.

door Bram de Groot op 02.12.2011 om 16:27 in Algemeen
Op AICN is een nieuwe eerste teaserposter verschenen van de horrorfilm The Cabin in the Woods. De film van regisseur Drew Goddard werd al 2009 opgenomen en moest in het voorjaar van 2010 in de bioscoop verschijnen. Door de financiële problemen bij de filmmaatschappij MGM moest het verkocht worden aan Lionsgate, die de film aankomend voorjaar alsnog naar het bioscoopscherm brengt. MGM gaf midden 2009 al een aantal teaserposters uit. Hieronder dus de poster van Lionsgate.

Vanaf 3 mei draait de horrofilm, geproduceerd en geschreven door Joss Whedon (The Avengers, 2012), in de Nederlandse bioscoop.

Muisklik voor een vergrotingIn The Cabin in the Woods brengt een groep vrienden een weekend door in een verlaten hut in de bossen. Het loopt uiteraard in het honderd als blijkt dat twee administrateurs een zeer vreemde band hebben met de blokhut. Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Richard Jenkins en Bradley Whitford hebben de voornaamste rollen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Het idee is leuk, maar de uitvoering is me net iets te strak.

Decepticon

Avatar

Leuke poster. De film klinkt weer als een 13-in-een-dozijn horrorfilmpje. Ik moet door de titel direct weer denken aan Cabin Fever. Maar het kan een interessante horrorfilm zijn, aangezien Joss Whedon het geschreven en geproduceerd heeft.

LaurensV

Avatar

Nou ja, het idee is goed, maar er lijkt iets niet te kloppen!:P

Stukfruit

Avatar

De poster maakt me zeker nieuwsgierig!

(nieuwsgieriger, want de naam Whedon zegt eigenlijk al genoeg over het verhaal)

Banned

Avatar

Poster maakt inderdaad nieuwsgierig. Al passen die wazige bomen er niet bij. Een texture was al voldoende geweest of gewoon wit. David Julyan die de score doet !!! Kan toch niet zomaar een b-film zijn..

11qqaazz

Avatar

Hij zou helemaal vet zijn als er een bos gekleurde ballonen aan dat huis zou zitten....

Crooker

Avatar

Stukfruit "De poster maakt me zeker nieuwsgierig!

(nieuwsgieriger, want de naam Whedon zegt eigenlijk al genoeg over het verhaal)"


indeed

NieuwsFilm

meest populair