Definitieve filmposter American Reunion

Naast de herkenbare onderbroekenlol ook een héél herkenbare poster.

In het voorjaar van 2012 keert de gehele cast van de drie originele American Pie films terug voor American Reunion. Zoals de titel al zegt, zorgt een reünie ervoor dat we personages als Jim (Jason Biggs) en Stifler (Seann William Scott) opnieuw in actie mogen zien. Hieronder zie je de definitieve filmposter van de komedie. De poster heeft nogal wat overeenkomsten met het affiche van het eerste deel American Pie uit 1999.

De vierde American Pie verschijnt 5 april in de Nederlandse bioscoop en wordt wederom geregisseerd door Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg.


In de komedie keren alle vertrouwde American Pie personages terug naar East Great Falls voor hun middelbare school reünie. In een weekend komen ze erachter wat er allemaal veranderd is, wat nog hetzelfde is en dat tijd en afstand funest kunnen zijn voor vriendschap. Jim en Michelle zijn inmiddels getrouwd, terwijl Kevin en Vicky juist afscheid hebben genomen van elkaar. Oz en Heather groeiden uit elkaar, maar Finch heeft het nog altijd voorzien op Stiflers moeder. De inmiddels volwassen vrienden kijken terug op, en laten zich inspireren door hun jeugd. Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair