Natalie Portman niet blij met vertrek Patty Jenkins bij Thor 2

Betekent dit dat we haar personage Jane Foster moeten missen in tweede Thor?

Eerder deze maand werd bekend dat Patty Jenkins niet langer de regisseur is van Thor 2, de superheldenfilm uit de stal van Marvel Studios. Volgens het eerdere bericht zouden de studio en Jenkins uit elkaar zijn gegaan vanwege creatieve meningsverschillen en zouden ze in de toekomst wel willen samenwerken aan een andere film. Volgens THR is het allemaal wat anders gegaan en wordt een mogelijk vertrek van actrice Natalie Portman niet uitgesloten.

Portman zou “deeply upset” zijn over het vertrek van Jenkins. De actrice uit o.a. Black Swan (2010) wilde eigenlijk niet tekenen voor het tweede deel, maar toen bekend werd dat haar favoriet Jenkins had getekend, besloot ze alsnog af te zien van een sabbatical. Portman beviel eerder dit jaar van haar eerste kind. Ze was erg verheugd met het feit dat het voor de eerste keer zou zijn dat een superheldenfilm geregisseerd zou worden door een vrouw, afgezien van Lexi Alexander‘s low budget film Punisher: War Zone (2008).

Het gevolg zou kunnen zijn dat Portman alsnog afziet van haar rol als Jane Foster en dat Thor (Chris Hemsworth) op zoek moet naar een nieuwe love-interest. Dit lijkt Marvel waarschijnlijk geen goed plan en volgens THR betrekt Marvel Studios haar bij de zoektocht naar een nieuwe regisseur. Tv-regisseurs Alan Taylor en Daniel Minahan zouden de voornaamste kandidaten zijn.

Thor 2 moet in november 2013 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair