New Kids Nitro nu ook een Platina Film

Meer dan 400.000 mensen bezochten de opvolger van New Kids Turbo.

Een kleine maand geleden ging New Kids Nitro van regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil in de Nederlandse bioscoop in première. Enkele dagen later werd de keiharde komedie al bekroond tot
Gouden Film, aangezien 100.000 mensen de film hadden bezocht. Vandaag is bekend geworden dat de film zich nu ook Platina Film mag noemen. Dit aangezien al meer dan 400.000 bezoekers de film inmiddels in de Nederlandse bioscoop hebben mogen zien.

In een loods met de bekende Manta, Zombiekillermachine en autowrakken die gebruikt zijn voor de film, werd de Platina Film uitgereikt. Bekijk hieronder een foto van de aangelegenheid, met v.l.n.r. Henry van Loon, Huub Smit, Guido Pollemans, Steffen Haars, Flip van der Kuil.

New Kids Nitro, die nog steeds in de bioscoop draait, laat zien hoe de vijf Brabanders de strijd aangaan met een naburig dorp. Daarnaast moeten ze het opnemen tegen een zombieplaag uit Friesland. Hoofdrollen zijn voor Steffen Haars, Flip van der Kuil, Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen. Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair