Algemeen

Sequel voor Horrible Bosses in het verschiet

Zijn de werkgevers in deel 2 nog onuitstaanbaarder dan in het origineel?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 05.01.2012 om 11:26 in Algemeen
John Francis Daley en Jonathan Goldstein, de schrijvers achter de komedie Horrible Bosses (2011), gaan zich bezighouden met het schrijven van een sequel. Het origineel van Seth Gordon bevat hoofdrollen voor Jason Bateman, Jason Sudeikis en Charlie Day als drie vrienden die besluiten om elkaars bazen om te leggen. Deze onuitstaanbare werkgevers worden gespeeld door Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey.

Hoewel het allemaal nog heel erg pril is lijkt het erop dat Bateman, Day en Sudeikis terugkeren voor het vervolg. Ook wordt er werk van gemaakt om regisseur Gordon terug te halen voor de tweede ronde.

Om het geheugen even op te frissen vind je hieronder de trailer van de originele Horrible Bosses:


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paranoid

Avatar

Het eerste deel was naar mijn mening al niet echt geweldig, en ik zie niet in hoe een tweede deel past. Krijgen ze nieuwe bazen die net ook slecht zijn? Kijken we naar totaal nieuwe personages? Of zijn de gasten uit het eerste deel nu de slechte bazen? Klinkt allemaal echt wanhopig slecht.

PRIME

Avatar

Ik snap niet hoe hier een vervolg voor komt.. Hebben ze weer verschrikkelijke bazen of zijn ze dit keer zelf de verschrikkelijke bazen?

benjamin

Avatar

Hollywood begint echt wanhopig te worden als je het zo leest. Zowel deze film als Bridesmaids waren komedies die het niet slecht deden aan de box office en direct moet er een sequel van komen. Alsof het echt zo erg is met een origineel idee op de proppen te komen.

Banned

Avatar

Duurd wel langs zeg voor die eerste film eens op blu ray verschijnt !

jostru

Avatar

Ik vond het een leuke film, maar om er nu een vervolg op te maken? Nee dank je. Lijkt mij een overbodig verhaal. Maar als ze hem toch maken zal ik wel eens kijken.

Jildert

Avatar

De eerste film was best vermakelijk, maar ik kan me echt niet voorstellen dat het tweede deel een succes wordt. Daarvoor was het origineel soms al te ver beneden niveau.

Hoewel Colin Farrell wel een meesterlijke bijrol had, trouwens.

Jeeh

Avatar

Was best een hele leuke film. Laat maar komen :)

11qqaazz

Avatar

Zaten wel een paar leuke grappen in....maar een vervolg?

Glennekeeeee

Avatar

Ze zouden nu zelf slechte bazen kunnen zijn?
en dan weer nieuwe die hun wil killen maar ze zijn zelf
ook al 'beroeps' in deze situaties dus dan hebt ge een soort
kat- en muisspel kan toch leuuk worden?

nieuwslaatste nieuws

meest populair