Video

Nieuwe tv-spot Underworld Awakening

Strakke latex en wapengekletter.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 05.01.2012 om 16:24 in Video
Screen Gems heeft een tweede tv-spot vrijgegeven van Underworld Awakening, de vierde film in de populaire franchise over strijdende vampieren en Lycans. Kate Beckinsale, de hoofdrolspeelster uit de eerste twee films, keert terug als de bloedmooie vampier en weerwolvenjaagster Selene. Nadat ze twaalf jaar gevangen zat in een cryogene slaap, ontwaakt ze in een wereld waarin mensen het bestaan van de vampieren en de Lycans hebben ontdekt. De mensheid voert een intensieve oorlog om beide onsterfelijke soorten uit te roeien.

Underworld Awakening van de Zweedse regisseurs Måns Mårlind en Björn Stein draait vanaf 15 maart 2012 in de Nederlandse bioscopen.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Zucht, daarom de aanhalingstekens. Omschrijf jij dan maar iets zoals het volgens jouw beeldvorming zou moeten zijn.

Moviemagic

Avatar

Spider-fan "Dat shot is magisch inderdaad. Maar hoe weet je of het Kate is, kan een stand-in zijn geweest op haar vrije dag. :)"


Hahaha klopt...misschien is het een man ;) Net zoals in Flashdance waar bepaalde dansaangelegenheden door een man gebeurde.

Moviemagic

Avatar

Barbossas "Kan niet wachten om deze film te kijken! Ben benieuwd hoe de wereld eruit ziet nadat Kate ontwaakt.

En haar pakje glimt mooi in het maanlicht :P"


En het is ook eens leuk om haar van een andere kant te zien bedoel je? (Op 13 seconde in de trailer).

afbeelding

Ik wil deze wel gaan kijken (en niet alleen vanwege Kate in pakje). Ook het idee van een oorlog tussen mens en vampier/weerwolven) staat me wel aan. Ik weet dat het idee vaker is uitgewerkt, maar het blijft leuk.

Spider-fan

Avatar

Hoezo 'realistische' weerwolf? Hoe kun je beoordelen of iets fictiefs realistisch is? Je hebt geen vergelijkingsmateriaal.

En dit zou de eerste zijn die in de bioscoop komt in Nederland. Ik moet het nog zien voor ik het geloof.

SeanDeNiro

Avatar

Ik ben wel benieuwd naar de grootste weerwolf aller tijden. Al blijft Van Helsings weerwolf imo de meest "realistische".
PS Op 14 seconden in de trailert gaat dat kontje omhoog en als dat niet aan een vrouw behoort weet ik het ook niet meer.

Spider-fan

Avatar

Dat shot is magisch inderdaad. Maar hoe weet je of het Kate is, kan een stand-in zijn geweest op haar vrije dag. :)

Spider-fan

Avatar

Steenvoorden "Zei je dat ook tegen iemand die zij dat de dino's in Jurassic Park realistisch eruit zagen ook al hadden zij nooit geen echte gezien.

Nou ik vond die ook heel realistisch eruit zien ;-)"


Of ik dat gezegd hebt? Nee, volgens mij niet. Maar die hebben wel echt bestaan en er zijn fossielen van. Dus met behulp van experts kan je wel iets creëren wat dicht bij de werkelijkheid in de buurt komt.

Zoals ik het bedoelde: ik vroeg me af wat er dan zo bijzonder of 'realistisch' aan die weerwolven uit Van Helsing was? Ik herinner me die film als één grote CGI overload, en de weerwolven sprongen er niet bijzonder of positief uit voor mij.

Als ik aan een 'realistische' weerwolf denk, dan is die uit American Werewolf nog altijd de beste - zeker qua transformatie van mens naar wolf.

Barbossas

Avatar

Kan niet wachten om deze film te kijken! Ben benieuwd hoe de wereld eruit ziet nadat Kate ontwaakt.

En haar pakje glimt mooi in het maanlicht :P

Kilian

Avatar

Sowieso ben ik al dikke fan van Underworld Serie het enige waar ik nog niet helemaal overtuigd van ben is het script en de afwezigheid van Scott Speedman (Micheal) wie in mijn ogen de grootste bad-ass alle tijden was.
En ja de meest realistische weerwolf zat in Van Hellsing waarin Kate niet op haar best speelde maar nog steeds lekker was (zoals altijd) :P
al met al heb ik erg zin in deze film en gelukkig komt hij op 15 maart 2012 in nederland in de bios, en dat valt precies samen met mijn verjaardag (het is een teken) :)

Spider-fan

Avatar

Moviemagic "Hahaha klopt...misschien is het een man ;) Net zoals in Flashdance waar bepaalde dansaangelegenheden door een man gebeurde."


Dat schijnt bij Flashdance inderdaad zo te zijn, al heb ik dat nooit kunnen zien.

Steenvoorden

Avatar

Spider-fan "Hoezo 'realistische' weerwolf? Hoe kun je beoordelen of iets fictiefs realistisch is? Je hebt geen vergelijkingsmateriaal.

f."


Zei je dat ook tegen iemand die zij dat de dino's in Jurassic Park realistisch eruit zagen ook al hadden zij nooit geen echte gezien.

Nou ik vond die ook heel realistisch eruit zien ;-)

nieuwslaatste nieuws

meest populair