Video

Trailer Detachment met Adrien Brody

Nieuwe film van Tony Kaye, regisseur van American History X.

door Bram de Groot op 16.01.2012 om 12:48 in Video
Hieronder zie je de trailer van de film Detachment van de Britse regisseur Tony Kaye, bekend van titels als American History X, Lake of Fire, Lobby Lobster en Black Water Transit. Het drama volgt drie weken van het dagelijks leven van leraars, administratief personeel en leerlingen aan een middelbare school. De interimleraar Henry Barthes komt in aanraking met het jonge meisje Meredith, zijn collega-lerares mevrouw Madison en het straathoertje Erica. Zij zijn net als Barthes op zoek naar schoonheid in een schijnbaar gemene en liefdeloze wereld.

De hoofdrol is voor Adrien Brody. Andere rollen zijn voor Bryan Cranston, Christina Hendricks, Lucy Liu en James Caan. Het drama is al in première gegaan op verschillende filmfestivals en verschijnt vanaf 1 maart in Frankrijk in de bioscoop. Twee weken later is het "limited" te zien in de States. Een Nederlandse releasedatum is onbekend.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

pablos

Avatar

Mooie trailer. Als Brody zo goed speelt zoals hij in the jacket deed, dan wil ik hem graag zien.

SJRSVLDT

Avatar

Weer een typisch voorbeeld dat het hele '(aanrader)'-systeem hier niet werkt. Want dit is een aanrader!

..nu even wachten op Jonathancrane's 'trailer recensie' ;)

seppe

Avatar

Hahaha trailer recensies. LOVE IT!

Maar een hele mooie trailer dit. Lijkt me een indrukwekkende film.

benjamin

Avatar

seppe "hahaha trailer recensies. LOVE IT!

Maar een hele mooie trailer dit. Lijkt me een indrukwekkende film."


Mij ook. En wat valt weer op: 'limited' release, nog geen sprake van een release in Nederland. :}

Jonathancrane

Avatar

Trailer Recensie - Detachment

3 maanden geleden zag ik een trailer die nog niet officieel werd uitgebracht, die onder de naam Detachment het web onveilig maakten.

Wat bleek is dat deze trailer wellicht wel 1 van de beste films van 2012 zou kunnen gaan worden. Deze trailer was ook beter dan degene die ik net zag, omdat deze betere muziek had.

Maargoed, wat kan ik zeggen van beide trailers ?

Adrien Brody lijkt hier eindelijk zijn reeks van mindere rollen opgehangen te hebben, en weer voor iets te gaan wat enige diepgang heeft. Zijn scènes met nieuwkomer Sami Gayle lijken het sterkste van de film te zijn, en beloofd een emotionele overgang te hebben.

Verder heb ik alleen maar lof over de cast die we hier zien. William Petersen keert eindelijk terug na het witte doek, en lijkt hiermee een homerun te slaan met wat lijkt op een chagrijnige versie van een leraar. Wat ze vaak allemaal zijn ! xD

Dit soort films zie ik persoonlijk graag, omdat we hier een Hollywood cast zien die wat verder lijken te gaan dan de doorsnee rollen die ze spelen. James Caan, Lucy Liu, Marcia Gay Harden, Christina Hardwick met de altijd geweldige Bryan Cranston en mijn mindere favoriet Tim Blake Nelson lijkt het ook aardig te doen.

Detachment ziet eruit als zowel een educatieve en zwaar emotionele film, en die mix kan een minder resultaat opleveren, maar van wat we tot nu toe hebben gezien, kan ik trots zeggen dat dit al 1 van de beste films van 2012 wordt.

9/10


Ps. Hier nog die andere trailer, die bij mij heel veel indruk maakten !
[Geen idee hoe je zo trailer plaatst, dus klik op de link als je het wilt zien]

[http://www.youtube.com/watch?v=PFUDuH4y9rk]

SJRSVLDT

Avatar

Ik zit er toch nog eens over na te denken Jonathancrane. Wat jij noemt zijn alleen maar verwachtingen, dit kan je dus onmogelijk een recensie noemen.. maarja daarbij moet ik uiteraard ook vermelden dat ik het met alles wat je zegt eens ben.

KeesjeNL

Avatar

Vooralsnog een indrukwekkende trailer, en ook leuk om William Petersen (Crime Scene Investigation) weer eens in een andere rol te zienSmiley face.

Jonathancrane

Avatar

SJRSVLDT "Ik zit er toch nog eens over na te denken Jonathancrane. Wat jij noemt zijn alleen maar verwachtingen, dit kan je dus onmogelijk een recensie noemen.. maarja daarbij moet ik uiteraard ook vermelden dat ik het met alles wat je zegt eens ben."


Ik probeer altijd neutraal te blijven, ondanks de recensie. Maar met 2 trailers en een paar clipjes is de indruk van Detachment dat het 1 van de beste films van 2012 zal worden. De underdog van het jaar.

ghossler

Avatar

Ik kan niet tegen zijn scheve neus, maar hijs wel een hele goede acteur (wat ik niet had verwacht) ben benieuwd naar deze film

nieuwslaatste nieuws

meest populair