Tom Selleck terug als Magnum?

De zoveelste succesformule van weleer wordt in een modern Hollywoodjasje gehesen en het witte doek opgeslingerd: schrijver Mike McCullers is bezig met een script voor “Magnum, P.I.” – De Film. De verfilming van de populaire TV-serie uit de jaren ‘80 zal worden geproduceerd door Brian Grazer (A Beautiful Mind, The Nutty Professor, Apollo 13).

Er zijn twee mogelijke concepten voor het verhaal: het wordt óf een soort pilot (hoe Magnum in dienst komt van de mysterieuze Robin Masters en Higgins ontmoet) óf een nieuw, losstaand verhaal over een missie van Magnum in Taiwan.

Het hangt allemaal af van wie de hoofdrol zal spelen. Studiobazen hadden eerder aangegeven een jongere, grote filmster te willen voor de rol van de laconieke privédetective, zoals George Clooney of John Travolta. Producent en schrijvers geven de voorkeur aan het origineel, Tom Selleck (die overmorgen 59 wordt). In de film zouden we dan een oudere Magnum te zien krijgen. Mocht Selleck inderdaad weer zijn Hawaii-shirt aantrekken en in zijn Ferrari stappen, dan wordt het idee van de pilot-film geschrapt. En volgens McCullers ziet het ernaar uit dat dat inderdaad gaat gebeuren.

Terecht natuurlijk, want Tom Selleck ís Magnum!



NieuwsFilm

meest populair