Taylor Lautner niet langer in beeld voor Stretch Armstrong

Dit heeft de Twilight acteur te danken aan het geflopte 'Abduction'.

Er is weer een film gebaseerd op Hasbro speelgoed die bij Universal van tafel is geveegd, namelijk Stretch Armstrong. In tegenstelling tot andere speelgoedverfilmingen, waaronder Clue, Ouija, Monopoly en Magic The Gathering, heeft dit project vrijwel direct een nieuw onderkomen gekregen. De hoofdrol zou eerst nog gespeeld gaan worden door Twilight knul Taylor Lautner en de regie had in handen moeten liggen van Rob Letterman (Gulliver’s Travels). Deze heren zitten nu echter niet meer aan het project vast. Maar nu heeft Universal haar handen er dus van af getrokken en is Relativity Media er meteen bovenop gesprongen. De beoogde releasedatum van de film is op 11 April 2014.

Lautner is zelfs al enkele maanden van het project af. Hij werd sinds begin 2010 met Stretch Armstrong in verband gebracht, maar mede door zijn geflopte film Abduction zag Universal het niet meer in hem zitten. Het lijkt er nu op dat Relativity helemaal met een schone lei zal gaan beginnen. Het eerder gedane werk van onder meer Ron Howard, Brian Grazer en Nicholas Stoller zal niet meer worden gebruikt.

De Stretch Armstrong poppen werden in 1976 op de markt gebracht. Stretch Armstrong was een blonde, gespierde actiefiguur van ongeveer 35 centimeter lang, wiens ledematen je tot ongeveer 120 cm kon uitrekken.



NieuwsFilm

meest populair