Video

Teaser trailer Step Up 4

Het vierde deeltje gebruikt de populaire flashmob als uitgangspunt.

door Bram de Groot op 01.02.2012 om 10:31 in Video
Summit Entertainment heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven van Step Up 4, waarin we namen als Kathryn McCormick, Ryan Guzman en Stephen Boss zien. Het vierde deel uit de reeks populaire dansfilms, dit keer van de hand van regisseur Scott Speer, geeft een draai aan de "spontane" flashmobs.

De film moet vanaf 25 juli in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.In Step Up 4 komt Emily, de dochter van een rijke zakenman, aan in Miami om daar een professionele danscarrière te beginnen. Ze ontmoet Sean, de leider van een plaatselijke dansgroep die flashmobs organiseert. Verrassend genoeg worden ze verliefd op elkaar. Emily's vader vindt dit natuurlijk niet zo leuk en besluit de crew tegen te werken door grote delen van hun wijk op te kopen en een volledig nieuw bouwproject te ontwikkelen. Samen gaan ze de strijd aan tegen Emily's vader, met een nieuwe manier van protesteren: de protest mob.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sephiroth1986

Avatar

Vreselijk voor mij!
vast wel leuk voor de liefhebber!

SJRSVLDT

Avatar

Als je dit soort films gewoon kijkt alsof het een lange muziekvideo is, is het best te doen.

emmervolstront

Avatar

Damn.. wat ziet dat er vreselijk uit..

jaime91

Avatar

Deel 3 wil ik nog heel graag een keertje zien omdat die nog iets met deel 1 en 2 te maken heeft en daarom begrijp ik ook dat ze die film Step Up 3 genoemd hebben maar WTF is dit? Ze hadden deze film net zo goed Just Dance The Movie kunnen noemen,dit is geen Step Up en heeft er ook verder niets mee te maken. De enige reden dat ze die film zo noemen is gewoon pure uitmelking en om mee te liften op een bekende naam. Maja waar maakt een mens zich druk om dit zal waarschijnlijk en hopelijk toch gigantisch gaan floppen.Haat dit soort producties,zonde dat hier geld aan uitgegeven wordt.:|

benjamin

Avatar

jaime91 "Maja waar maakt een mens zich druk om dit zal waarschijnlijk en hopelijk toch gigantisch gaan floppen."


Weet niet of je dat laatste sarcastisch bedoeld, maar ik vermoed juist dat deze film het wel vrij goed gaat doen aan de kassa's.

jaime91

Avatar

benjamin "Weet niet of je dat laatste sarcastisch bedoeld, maar ik vermoed juist dat deze film het wel vrij goed gaat doen aan de kassa's."

Ja ik vrees er ook voor,wansmaak scoort vaker goed helaas. Vooral als er ook gebruik wordt gemaakt van een bekende naam.Maja dit soort producties gun ik gewoon om te floppen en het liefst zo hard mogelijk.

Masterbrain

Avatar

1 was klassieke stijl en leuk 2 was iets modern en ook leuk ,maar 3 was bager en dat ook in 3d en hetzelfde lijkt me met deze 4e deel , omdat deel 1 en 2 in da dansschool [Afstudeer tijd] afspelen , maar 3 was pffff

Masterbrain

Avatar

Als je een sterk verhaal kan neerzetten kan je best ver komen.Trouwens er komt nog een dansfilm uit SOMEDAY genaamd..... de trailer laat niet veel zien , maar ziet er wel beter dan deze Immitatie trailertje

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LF3kIqQpEtI

Annefleur

Avatar

Ehm.. dat er ook al een deel 2 en 3 waren heb ik geloof ik even gemist. Niet dat ik deel 1 wel heb gezien! Spreekt me allemaal niet zo aan!

Jonathancrane

Avatar

Trailer Recensie - Step Up 4

Ik zit liever in een voorstelling van Lord of the Fly dan door deze troep !

1/10

berepoot123

Avatar

Ze zijn de serie aan het uitmelken

MertK

Avatar

Wat moet ik hiermee! Dit is waardeloos! Wie heeft er interesse om dit te zien!?

NieuwsFilm

meest populair