Video

Noord-Amerikaanse trailer Rundskop / Bullhead

De Belgische topper die kans maakt op de Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

door Bram de Groot op 05.02.2012 om 14:40 in Video
Hieronder kun je kijken naar de Noord-Amerikaanse trailer van het Belgische misdaaddrama Rundskop. In de States krijgt de film van regisseur Michael R. Roskam de titel Bullhead. Onlangs werd bekend dat het genomineerd is voor de Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

De Oscar uitreiking vindt plaats op zondag 26 februari 2012. Rundskop neemt het op tegen het Israëlische Footnote, het Poolse In Darkness, het Canadese Monsieur Lazhar en het Iraanse A Separation. Lees ook de FilmTotaal recensie van John Baak, die 4,5 ster gaf aan de film.

In Rundskop / Bullhead runt de opgefokte boerenzoon Jacky Vanmarsenille zijn veehouderij in het Limburgse Sint-Truiden. Een corrupte veearts benadert hem met een malafide zakendeal, waarna al snel de raderen van het noodlot in werking treden. In de beerput van intriges die vervolgens wordt opengetrokken, speelt een afschuwelijk geheim uit Jacky's verleden een belangrijke rol.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Betere trailer dan die eerste. Alleen is het geluid niet zo mooi gemonteerd en tonen net iets teveel. Nuja een typisch Amerikaanse trailer maar wel een degelijke.

benjamin

Avatar

Vind dit nu eerlijk gezegd niet zo'n geweldige trailer. Als ik de film niet zou gezien hebben, weet ik nog niet of het me (op de lovende commentaren na) naar de bioscoop zou lokken.

esteban

Avatar

De originele trailer sprak me meer aan en was iets minder doordeweeks in elkaar gestoken.

Banned

Avatar

Vond de eerste trailer wel lelijke muziek hebben die totaal niet past bij de film.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ben Rundskop nu met stukken aan het kijken tijdens Godsdienst (gericht Beeldfragment) heel de film... maar ik vind dat ze in deze beelden veel laten zien... maar van het verhaal weet je niet echt iets...

PimSollieFilm

Avatar

Hele goeie film!
Bekijk hier mijn recensie:
http://pimsolliefilm.blogspot.com/2012/01/recensie-rundskop.html

nieuwslaatste nieuws

meest populair