Video

The Lizard duidelijk te zien in nieuwe trailer The Amazing Spider-Man

Daarnaast nog meer nieuws in deze trailer!

door Jim Pedd op 07.02.2012 om 13:17 in Video
Hieronder een nieuwe trailer van The Amazing Spider-Man, met daarin een prominente rol voor niemand minder dan The Lizard (Rhys Ifans). Eerder waren er redelijk wat sneakpeaks op The Lizard, maar nu is de tegenstander van Spider-Man (Andrew Garfield) duidelijk te zien.The Amazing Spider-Man is het verhaal van Peter Parker (Garfield), die bij zijn oom en tante woont. Zijn ouders verdwenen namelijk spoorloos toen hij nog een kind was. Nu is hij een tiener en gaat hij naar de middelbare school, waar hij Gwen Stacy (Emma Stone) ontmoet. Al snel worden de twee verliefd op elkaar, maar dat gaat niet helemaal zonder problemen. Zijn zoektocht naar de ware toedracht van de verdwijning van zijn ouders leidt hem naar Oscorp en het laboratorium van Dr. Curt Connors (Rhys Ifans). Connors was een collega van Peter's partner, maar ook hij heeft een geheim te verbergen. Net als Peter, die ook Spider-Man is, heeft Connors ook een alter ego: The Lizard. Terwijl de strijd tussen die twee losbarst, moet Peter keuzes maken die zijn leven veranderen en zijn lot als held vormen.

De film draait vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen.

65 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmjunky

Avatar

Ziet er zeker vet uit! :W
Heb er zin in T+)

Rich Art

Avatar

Geen lange snuit voor The Lizzard dus...

horizon

Avatar

Idd, stompe Lizard gezicht. Tja... da's een grote fail.

Verhaal technisch lijkt het niet veel anders dan Spider-man 1 van Sam Raimi.
Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Gaat staan of vallen met het drama gedeelte.

En nog steeds heb ik geen vertrouwen in deze film.

HaroldKumar

Avatar

Uit deze trailer kan ik op geen enkele manier opmaken waarom ze nu al tot een reboot van de Spider-man franchise hebben besloten, buiten de opbrengsten dan. Dit ziet er exact hetzelfde uit als de Raimi trilogie qua stijl en types die gecast zijn...

Decepticon

Avatar

Rich Art "Geen lange snuit voor The Lizzard dus..."
Nee blijkbaar niet, een beetje jammer. Maar hij ziet er wel gaaf uit.
De trailer ziet er awesome uit!! Dit kan Raimi's reeks nog wel eens overtreffen.

Steve-O

Avatar

Ik heb zeker wel vertrouwen in deze film. Met name omdat ze de ouders van Peter bij Spidey's origin betrekken en natuurlijk Gwen ipv MJ en de Lizard. Ze bewaren zeker de Osborne's voor deel 2 ;). Lijkt mij wel vet als de Goblin de main-villain wordt in deel 2 en dat Gwen sterft, lekker dramatisch. maar dat is al wat verder in de toekomst.
Ook een pluspunt is dat Spider-Man wanted is, iets dat compleet genegeerd werd in Raimi's films, dat is tenminste wat realistischer!


Komt deze trailer ook niet op apple?


Ik vind de trailer echt heel erg gaaf!!!!!! Ook echt vet dat ze praktische stunts hebben gedaan wat betreft het slingeren. Kan niet wachten om dit in IMAX3D te zien!

horizon

Avatar

Trouwens: deze Peter Parker heeft wel erg vaak zijn masker af als Spider-man.

benjamin

Avatar

Al direct veel én duidelijke beelden van The Lizard, misschien hadden ze nog iets meer 'geheim' mogen houden voor de eigenlijke film. Wat ik mij ook weer afvraag is hoe goed hij zijn identiteit zal geheim kunnen houden, zien we hem daar niet zonder masker in het openbaar op gegeven moment.

Verder vind ik dit nu echt wel een trailer die mij tickets zou doen kopen. Het is snel voor een nieuwe versie van Spider-Man, maar dat doet er niet toe als de film er zo leuk uitziet, durf ergens zelfs te denken dat dit niet fel gaat moeten onderdoen voor The Avengers.

jostru

Avatar

horizon "Trouwens: deze Peter Parker heeft wel erg vaak zijn masker af als Spider-man."


Kerel dit is een trailer van iets meer dan 2 minuten. De enige scène waar hij in die trailer z'n masker af heeft is tijdens dat gevecht met de politie en op dat dak. "Erg vaak" zegt hij dan. Geweldig dit.

FilmMaster

Avatar

horizon "

Verhaal technisch lijkt het niet veel anders dan Spider-man 1 van Sam Raimi.

En nog steeds heb ik geen vertrouwen in deze film."

Inderdaad,lijkt teveel op deel 1 van raimi als ik het zo bekijk.Zelfs de manier waarop die de treiteraars op z'n school aanpakt,is bijna excact het zelfde gefilmd.Het pak vind ik ook spuuglelijk eerlijk gezegd.
Dit is het echte spiderman pak vind ik eigenlijk.

afbeelding

Frietgezicht

Avatar

Je ziet dat zodra ze z'n masker aftrekken hij gelijk tot actie over gaat met z'n hoofd eerst gebogen en daarna met veel snelheid,oftewel,de politie zal achteraf zeggen dat ze z'n gezicht niet gezien hebben,best voorspelbaar dus snap niet het commentaar erop.

Steve-O

Avatar

Frietgezicht "Je ziet dat zodra ze z'n masker aftrekken hij gelijk tot actie over gaat met z'n hoofd eerst gebogen en daarna met veel snelheid,oftewel,de politie zal achteraf zeggen dat ze z'n gezicht niet gezien hebben,best voorspelbaar dus snap niet het commentaar erop."

Ik had toch liever gewild dat ze dat stuk erna, dat hij van de politie ontsnapt niet hadden laten zien. Was spannender geweest als ze dat deden. Maar zo is het ook goed.

Frietgezicht

Avatar

Steve-O "Lijkt mij wel vet als de Goblin de main-villain wordt in deel 2 en dat Gwen sterft, lekker dramatisch. maar dat is al wat verder in de toekomst.
"


Moeten ze er wel een donkere film van maken en niet zoals Spiderman 1 met zo'n stom pak aan.
Het verhaal met Kraven en Vermin zou ook vet zijn.

chewy

Avatar

Deze trailer is te goed :Y

horizon

Avatar

jostru "Kerel dit is een trailer van iets meer dan 2 minuten. De enige scène waar hij in die trailer z'n masker af heeft is tijdens dat gevecht met de politie en op dat dak. "Erg vaak" zegt hij dan. Geweldig dit."

Als je de scenes bekijkt lijken het vrij cruciale momenten in de film. En als hij dan in beide scenes z'n masker niet op heeft is dat vaak.

Comic spidey had daar maar heel sporadisch last van.

chewy

Avatar

filmjunky "Ziet er zeker vet uit! :W
Heb er zin in T+)"


+1 :W

Rafiki

Avatar

Nou, ik vind dit echt geen goede trailer. het is allemaal wat te dramatisch en zo, al zien de actiescenes er wel goed uit.

FilmMaster

Avatar

Rafiki "Nou, ik vind dit echt geen goede trailer. het is allemaal wat te dramatisch en zo, al zien de actiescenes er wel goed uit."


"I gotta stop him,because i created him" :r

Walgelijk toch? Hoe cheesy wil je het voorgeschoteld krijgen?

Aston

Avatar

Ik zie hem niet. Heeft iemand toevallig een link naar youtube o.i.d.?

jaime91

Avatar

Ben het eens met de meeste reacties hier,trailer en actie zien er inderdaad goed uit met dat drama heb ik totaal geen probleem het enige probleem is dat het inderdaad op het eerste oog teveel op de Raimi versie lijkt en ik twijfel nog steeds aan de keuze voor Garfield als Spidey.Maar ik denk dat ik deze ondanks de twijfels die ik heb toch wel een kansje ga geven als ik hem tenminste wel ook gewoon in 2D kan zien anders niet.

jaime91

Avatar

Aston "Ik zie hem niet. Heeft iemand toevallig een link naar youtube o.i.d.?"

Alstublieft!Smiley face http://www.youtube.com/watch?v=4hVlADnM2fI

B@chelor

Avatar

Aston "Ik zie hem niet. Heeft iemand toevallig een link naar youtube o.i.d.?"


Ben je nou te lui om zelf even op youtube te zoeken? Is niet heel moeilijk hoor. O+

Ik zie 'm ook niet; waarom FT niet altijd een (HD) youtube filmpje plaatst is mij een raadsel.

Rafiki

Avatar

FilmMaster ""I gotta stop him,because i created him" :r

Walgelijk toch? Hoe cheesy wil je het voorgeschoteld krijgen?"

Inderdaad ja, dat soort dingen bedoel ik. Verder vind ik deze film sowieso overbodig.

SJRSVLDT

Avatar

Ik vond het reclame filmpje van Full Metal Jousting spectaculairder..

Aston

Avatar

jaime91 "Alstublieft!Smiley face http://www.youtube.com/watch?v=4hVlADnM2fI"

Bedankt!

Ziet er nog best aardig uit!

B@chelor "Ben je nou te lui om zelf even op youtube te zoeken? Is niet heel moeilijk hoor. O+
"

Voordat ik weer de juiste heb... Smiley face

Steve-O

Avatar

Frietgezicht "Moeten ze er wel een donkere film van maken en niet zoals Spiderman 1 met zo'n stom pak aan.
Het verhaal met Kraven en Vermin zou ook vet zijn."

Inderdaad, maar dat was toch met symbioot pak? Vermin lijkt me ook wel een gave villain maar om die nou in deel 2 te gebruiken... Weer in de riolen enzo :P. En als ze Goblin gebruiken voor deel 2 is het weer de vader van, net zoals George Stacey van Gwen en Norman van Harry. En het is dan weer een groene...
Ach, ik ben al blij zat dat we de Lizard eindelijk te zien krijgen!!! Maar deze Spider-Man versie in zwart pak kan denk ik echt supervet worden, met Venom natuurijk, maar dan goed.

B@chelor

Avatar

Aston "Voordat ik weer de juiste heb... Smiley face"


Jaja.... ;)

ntt

Avatar

Ik heb hier echt een dubbel gevoel bij.
Het zal wel aan mij liggen, Maar dit had net zo goed deel 4 kunnen zijn met Tobey Maguire.
Veel verschilt het namelijk niet. Ik mis eerlijk gezegd JJ Jameson nu al.!!
Echt jammer }:

Frietgezicht

Avatar

Steve-O "Inderdaad, maar dat was toch met symbioot pak? Vermin lijkt me ook wel een gave villain maar om die nou in deel 2 te gebruiken... Weer in de riolen enzo :P. En als ze Goblin gebruiken voor deel 2 is het weer de vader van, net zoals George Stacey van Gwen en Norman van Harry. En het is dan weer een groene...
Ach, ik ben al blij zat dat we de Lizard eindelijk te zien krijgen!!! Maar deze Spider-Man versie in zwart pak kan denk ik echt supervet worden, met Venom natuurijk, maar dan goed."


Zwart pak zou kunnen in deel 2 maar zonder haast,dus laat hem lekker dat pak tot deel 3 houden.
Dan Venom op een goede manier neerzetten en maybe zelfs Carnage of een deel later. Daarna maffia-films met Tombstone of/en Kingpin,Hammerhead, Chameleon en The Rose. Eventueel kunmen badguys als Shocker voor ze werken.
Dan in deel 10 The Sinister Six (over teveel vijanden in 1 film gesproken haha :P)

Steenvoorden

Avatar

Frietgezicht "
Dan in deel 10 The Sinister Six (over teveel vijanden in 1 film gesproken haha :P)"


Maar te veel helden in een film (Avengers) daar hoor je dan weer niemand over. lol

Paranoid

Avatar

Ik vind deze trailer juist niks. Het lijkt een kopie te zijn van het eerste deel. Verder is Garfield een slechte Peter Parker, zijn voorganger was veel beter gecast. Ik denk niet dat ik deze film ga kijken.

Steve-O

Avatar

Frietgezicht "Zwart pak zou kunnen in deel 2 maar zonder haast,dus laat hem lekker dat pak tot deel 3 houden.
Dan Venom op een goede manier neerzetten en maybe zelfs Carnage of een deel later. Daarna maffia-films met Tombstone of/en Kingpin,Hammerhead, Chameleon en The Rose. Eventueel kunmen badguys als Shocker voor ze werken.
Dan in deel 10 The Sinister Six (over teveel vijanden in 1 film gesproken haha :P)"

Of gewoon een goeie samenhangende trilogie, of 2 :E. Carnage heeft niet echt veel nut naar mijn idee. Venom op zich is al vet genoeg, sowieso Spidey in zwart pak natuurlijk maar als ze Venom zo groot als de Hulk van nu maken met grote tanden, enge ogen, klauwen en een vieze lange slijmerige tong: supervet.
Van mij mogen ze ook wel eens gebruik maken van Spidey's maffia villains met inderdaad villains zoals Shocker die voor hun werken. Maar die mag van mij dan wel een kleine bijrol krijgen. Electro lijkt me ook wel vet :P.

Secret1994goesFilm

Avatar

Zalige trailer die me 100% heeft overtuig om hem zeker te gaan zien ;D

Frietgezicht

Avatar

Steve-O "Of gewoon een goeie samenhangende trilogie, of 2 :E. Carnage heeft niet echt veel nut naar mijn idee. Venom op zich is al vet genoeg, sowieso Spidey in zwart pak natuurlijk maar als ze Venom zo groot als de Hulk van nu maken met grote tanden, enge ogen, klauwen en een vieze lange slijmerige tong: supervet.
Van mij mogen ze ook wel eens gebruik maken van Spidey's maffia villains met inderdaad villains zoals Shocker die voor hun werken. Maar die mag van mij dan wel een kleine bijrol krijgen. Electro lijkt me ook wel vet :P."


Carnage is wel ander type,veel zieker,ook leuk.

Shocker is voorbeeld,Electro kan,eigenlijk zelfde badguy,dus niet allebei,Scorpion of Rhino eventueel.
In een film met maffia zou Spidey ook kunnen samenwerken met iemand als The Punisher of Puma.

Verhaal met Jackal en Kaine enz zou helemaal bruut zijn!

sontaijin

Avatar

Ik vind deze trailer echt wel goed!! De beste trailer tot nu toe gemaakt voor een Spiderman film...ik vind dat deze film iets heeft van de 3 Spiderman films bijeen gebundeld zo...ik heb hoge verwachtingen, en die Andrew Garfield past wel als Peter Parker...

MARVEL!!

pmw84

Avatar

Paranoid "Ik vind deze trailer juist niks. Het lijkt een kopie te zijn van het eerste deel. Verder is Garfield een slechte Peter Parker, zijn voorganger was veel beter gecast. Ik denk niet dat ik deze film ga kijken."Nou sorry hoor, Tobey Maguire is een lelijke acteur en hij lijkt TOTAAL niet op de personage in de tekenfilm. Bovendien die stem van hem is zo hinderlijk en de manier hoe hij praat, iieeellggg. De vorige delen van Spiderman was voor zijn tijd OK, maar Tobey had Peter Parker zwaar verkracht met zijn uiterlijk.

Garfield ziet er mooier uit dan Maguire in ieder geval. En of hij deze Spiderman beter speelt, moeten we even afwachten tot dat de film uit is. Maar ik ben heel erg tevreden met deze trailer en heb hoge verwachtingen van deze film :D ...

UndercoverPanda

Avatar

Trailer ziet er wel aardig uit, maar toch weiger ik een bioscoopkaartje te betalen voor een film die ik min of meer al heb gezien en geen reboot nodig had.

Steve-O

Avatar

Frietgezicht "Carnage is wel ander type,veel zieker,ook leuk.

Shocker is voorbeeld,Electro kan,eigenlijk zelfde badguy,dus niet allebei,Scorpion of Rhino eventueel.
In een film met maffia zou Spidey ook kunnen samenwerken met iemand als The Punisher of Puma.

Verhaal met Jackal en Kaine enz zou helemaal bruut zijn!"

Ik dacht even dat DareDevil ook van Sony was, blijkbaar hebben ze alleen Spider-Man van Marvel:? Anders zou dat ook een leuk idee zijn geweest. Alleen hoeft het bij Spider-Man niet perse, zoveel geschiedenis, zoveel materiaal om te verfilmen. En het vervolg staat al gepland voor mei 2014, da's best snel!

FilmMaster

Avatar

UndercoverPanda "Trailer ziet er wel aardig uit, maar toch weiger ik een bioscoopkaartje te betalen voor een film die ik min of meer al heb gezien en geen reboot nodig had."

ja,ik weet ook niet of ik 'r voor naar de bios ga.

movieplanet124

Avatar

Okee zag er wel vet uit de movie de lizzard is gaar dat is wel jammer maar de film zelf zag er wel vet uit. Maar ik ga er niet naar toe in de biscoop.

ntt

Avatar

pmw84 "Nou sorry hoor, Tobey Maguire is een lelijke acteur en hij lijkt TOTAAL niet op de personage in de tekenfilm. Bovendien die stem van hem is zo hinderlijk en de manier hoe hij praat, iieeellggg. De vorige delen van Spiderman was voor zijn tijd OK, maar Tobey had Peter Parker zwaar verkracht met zijn uiterlijk.

Garfield ziet er mooier uit dan Maguire in ieder geval. En of hij deze Spiderman beter speelt, moeten we even afwachten tot dat de film uit is. Maar ik ben heel erg tevreden met deze trailer en heb hoge verwachtingen van deze film :D ..."


Gelukkig heeft iedereen zo zijn eigen mening. :+

Dat maguire niet de knapste is ben ik met je eens.
Dat Maguire 3 delen mijmerig en soms heel monotoon praat vond ikzelf ook met vlage iritand, Had meer weg van een tiener die Zelfmoord neigingen had als van een Spiderman.
Maar ondanks dat komt Garfield er in de trailer al net zo bescheten uit. ''I have to stop him,because i created him''
Als je met zulke oneliners komt gaan bij mij de nekharen overeind.!!! Nog te zwijgen over zijn looks, Dat laat ik wel aan de chicks over.
Deze Spiderman had net zo goed deeltje 4 kunnen zijn.
Vind het triest dat Spiderman zo verfilmd/gereboot wordt. Spiderman heeft zoveel meer potentie.

KeesjeNL

Avatar

The Lizard ziet er gelukkig toch aardig creepy uit (die snuit maakt me niet eens meer zoveel uit), rest van de trailer geeft ook een veel donkerder en epischer beeld van spiderman. Ben positief verrastSmiley face!

Misschien douwt de dokter aan het eind van de film nóg een spuit in zijn arm, en lijkt hij wél meer op een hagedis;)!

Frietgezicht

Avatar

Ik irriteer me elke keer zo aan dat muziekje in de trailer van spider-man 2. Zag em gister nog voorbij komen
Spider-man,oh Spider-man,do what now spider can ofzoiets,daardoor al geen zin meer in die film.

skullsplitter

Avatar

pmw84 "Nou sorry hoor, Tobey Maguire is een lelijke acteur en hij lijkt TOTAAL niet op de personage in de tekenfilm. Bovendien die stem van hem is zo hinderlijk en de manier hoe hij praat, iieeellggg. De vorige delen van Spiderman was voor zijn tijd OK, maar Tobey had Peter Parker zwaar verkracht met zijn uiterlijk.

Garfield ziet er mooier uit dan Maguire in ieder geval. En of hij deze Spiderman beter speelt, moeten we even afwachten tot dat de film uit is. Maar ik ben heel erg tevreden met deze trailer en heb hoge verwachtingen van deze film :D ..."


Peter Parker IS nu eenmaal een nerd, niet een mooiboy met toevallig wat meer hersens... Dat begreep Raimi goed.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Ik irriteer me elke keer zo aan dat muziekje in de trailer van spider-man 2. Zag em gister nog voorbij komen
Spider-man,oh Spider-man,do what now spider can ofzoiets,daardoor al geen zin meer in die film."

Haha deze?http://www.youtube.com/watch?v=DfdTjXDUlnY Ik vind deze versie trouwens nog best leuk eerlijk gezegd.:P

Steenvoorden

Avatar

Frietgezicht "Ik irriteer me elke keer zo aan dat muziekje in de trailer van spider-man 2. Zag em gister nog voorbij komen
Spider-man,oh Spider-man,do what now spider can ofzoiets,daardoor al geen zin meer in die film."


En wat heeft dat met deze film te maken?

SneakyV

Avatar

The Untold Story! Ja tuurlijk, zo ken ik er nog een paar...

Ik vind die Garfield trouwens helemaal niks. Heeft veel te weinig nerd niveau. Zelfs die bril kan dat niet veranderen. The Lizard ziet er daarentegen wel erg vet uit!

Aston

Avatar

SneakyV "

Ik vind die Garfield trouwens helemaal niks. Heeft veel te weinig nerd niveau. Zelfs die bril kan dat niet veranderen. "

Inderdaad. Wat dat betreft vond ik Tobey Macquire beter.

Frietgezicht

Avatar

Steenvoorden "En wat heeft dat met deze film te maken?"


Dat er nu gelukkig in deze trailer niet zulke kut muziek zit. Als je niet zeikt over vergelijkingen met Maguire dan waarom wel over de muziek?

Dunno1984

Avatar

skullsplitter "Peter Parker IS nu eenmaal een nerd, niet een mooiboy met toevallig wat meer hersens... Dat begreep Raimi goed."


ik vind hem net géén nerd. Niet dat het de coolste is die er rond loopt, maar zeker geen nerd-type.
daarvoor is hij imo tè gevat
Smiley face

pringles

Avatar

Hmm, 'the untold story'?

Ereptile

Avatar

Ik vind het een coole trailer Smiley face Ergens vind ik het wel jammer van die snuit van The Lizard. (Die comic-con footage is dus wel aangepast denk ik) Maar hij ziet er wel supercool uit.

Verder ben ik echt benieuwd naar de film zelf Smiley face De trailer heeft me echt entausiaster gemaakt. Dit gecombineerd met een superbowl spot van The Avengers maakte mijn week goed :D Het word een super-film-jaar!

Ereptile

Avatar

KeesjeNL "The Lizard ziet er gelukkig toch aardig creepy uit (die snuit maakt me niet eens meer zoveel uit), rest van de trailer geeft ook een veel donkerder en epischer beeld van spiderman. Ben positief verrastSmiley face!

Misschien douwt de dokter aan het eind van de film nóg een spuit in zijn arm, en lijkt hij wél meer op een hagedis;)!"


Dat zou mooi zijn, alleen ik denk niet dat zal gaan gebeuren. Het is in de trailer te zien dat Spidey het tegen The Lizard opneemt op een soort zendmast. En van wat ik heb gelezen opgepikt ergens: dat The Lizard via een zender mensen muteerd in hagedissen denk ik dat het een eindgevecht is tussen die 2. En waarbij Spidey op het laatst die zendmast neerhaalt.

Maar ik hoop ergens wel dat je gelijk hebt ;)!

RyanD

Avatar

Hoewel ik deze reboot, zeker met de Sam Raimi-trilogy nog vers in het geheugen, met een ietwat scheve blik aankijk, denk ik toch dat deze film een groot succes gaat worden.
De trailer is veelbelovend en ook de special effects zijn wat realistischer maar dat mag ook anno 2012 met al het Apple-geweld.
Of Spiderman een Nolan-facelift zal krijgen betwijfel ik. Daar zijn de shots nog te speels voor en de acteurs te onvolwassen. Hoe dan ook zal Spider-man altijd voor volle zalen zorgen. Ongeacht of het een reboot betreft.

Frietgezicht

Avatar

RyanD "Hoewel ik deze reboot, zeker met de Sam Raimi-trilogy nog vers in het geheugen, met een ietwat scheve blik aankijk, denk ik toch dat deze film een groot succes gaat worden.
"


Natuurlijk gaat dit een succes worden,Spider-man heeft teveel fans om dat niet te worden en ook niet fans die zin hebben in avondje vermaak en een poster van Spidey zien bij een bios gaan erheen.
Was Batman & Robin een flop uberhaubt?

Rich Art

Avatar

Frietgezicht "Was Batman & Robin een flop uberhaubt?"

De film koste 125 miljoen om te maken en daar zagen de makers maar 107 miljoen van terug.
Naast een slechte film is het inderdaad dus een flop.

bramme

Avatar

Rich Art "De film koste 125 miljoen om te maken en daar zagen de makers maar 107 miljoen van terug.
Naast een slechte film is het inderdaad dus een flop."

107 miljoen in de VS. In de rest van de wereld bracht ie nog eens 131 miljoen op. Geen flop dus

timdekw

Avatar

Gezien de trailer hebben ze de punten waar ik me bij de Raimi films aan stoorde flink verbeterd. Ik kijk dus met hoop uit naar deze film. Misschien wordt dit wel de beste Spider-Man film tot nu toe!!

Moviemagic

Avatar

Spiderman zal zonder twijfel financieel gezien een succes worden. Veel mensen zullen inderdaad gaan kijken. Fans, maar ook filmliefhebbers die een lage verwachtingspatroon hebben van deze film zullen uiteindelijk wel gaan. Al is het maar om te zien of hij echt zo slecht is als ze denken.

KeesD

Avatar

Ik met moeite de trailer afgekeken. Wat een saaie boel.
Volgens mij word dit helemaal niks.

Ik zie absoluut geen superheld in Andrew Garfield en zie niks in de trailer wat niet al eerder gedaan is.

En dat ze dan die Lizzard introduceren als een nieuw soort vijand want hij was eerst bevriend met peter parker en werd later zijn vijand dus dat is een andere insteek.
Schei toch uit, daar ging heel spiderman 2 over.

Dit word de meest overbodige remake aller tijden.

dlippold

Avatar

Kan er niets aan doen, maar ik vindt het er allemaal een beetje fake uit zien. Ben alsnog benieuwd natuurlijk ...

eagleman74

Avatar

AWESOME!!!! M'n favoriete super held is terug!!!! "Go Spidey!!!" :E 8-)

chewy

Avatar

dlippold "Kan er niets aan doen, maar ik vindt het er allemaal een beetje fake uit zien. Ben alsnog benieuwd natuurlijk ..."


ja de lizard ziet er een beetje fake uit . maar ik heb er toch wel zin in
:+

marcjeb

Avatar

Film ziet er wel leuk uit.. Maar het lijkt meer op een spiderman 4 dan een reboot

Silverwing

Avatar

Laat maar komen.
Alleen die pak vind ik niks...

NieuwsFilm

meest populair