Arnold Schwarzenegger definitief in 'The Tomb' met Sylvester Stallone

Na The Expendables I en II alweer de derde terugkeer sinds Arnie's comeback.

Een maand terug vernamen we dat Arnold Schwarzenegger misschien een rol zou gaan spelen in de thriller The Tomb. Er zou een sleutelrol klaarliggen voor de voormalig gouverneur. Nu komt het nieuws binnen dat Arnie definitief getekend heeft voor de rol. Ook regisseur Mikael Håfström (1408), die al een tijdje in beeld was voor de film, is nu officieel bevestigd. Het script van The Tomb is van de hand van Miles Chapman (Road House 2: Last Call) en werd herschreven door Jason Keller (Machine Gun Preacher, 2012).

De film, die eerder nog geregisseerd zou gaan worden door Antoine Fuqua, vertelt het fictieve verhaal van Ray Breslin, een wereldwijde autoriteit op het gebied van gevangenisbeveiliging. Op een dag wordt hij ontvoerd en opgesloten in een zwaar bewaakte gevangenis die hij zelf heeft ontworpen. Hij moet al zijn kennis gebruiken om te kunnen ontsnappen.

Voordat de film uitkomt zullen we Schwarzenegger en Stallone eerst samen zien in The Expendables II. Deze komt uit op 16 augustus. The Tomb verschijnt pas in 2013.



NieuwsFilm

meest populair