Whitney Houston overleden

Zangeres en actrice wordt niet ouder dan 48 jaar.

Zangeres/actrice Whitney Houston is op 48-jarige leeftijd overleden. Haar publiciteitsagent Kristen Foster maakte bekend dat ze is gestorven op haar hotelkamer in Los Angeles. Volgens TMZ is ze na het nemen van een overdosis pillen verdronken in de badkuip. De politie meldde eerder dat er geen misdrijf is het spel lijkt te zijn. Als actrice was ze voornamelijk bekend van haar rol in de romantische thriller The Bodyguard uit 1992.

De winnares van twee Emmy Awards en zes Grammy Awards werd aangetroffen door een lijfwacht. Ondanks dat de exacte doodsoorzaak nog niet officieel naar buiten is gebracht, lijkt haar overlijden toch zeker het gevolg te zijn van de jarenlange misbruik van verdovende middelen en drank. Onlangs werd ze nog aan haar verslaving geholpen in een kliniek.

Houston was na The Bodyguard ook te zien in Waiting to Exhale (1995), The Preacher's Wife (1996) en de tv-film Cinderella (1997). De laatste maanden werkte ze aan de film Sparkle van Jumping the Broom-regisseur Salim Akil.

De videoclip van haar grootste hit I Will Always Love You, tevens de titelsong van The Bodyguard:



NieuwsFilm

meest populair