Algemeen

Twee nieuwe namen voor Michael Bays Pain and Gain

John Turturro en Rob Corddry sluiten zich aan bij Dwayne Johnson, Mark Wahlberg en Ed Harris.

door Bram de Groot op 20.02.2012 om 13:02 in Algemeen
Met namen als Dwayne Johnson, Mark Wahlberg en Ed Harris heeft de film Pain and Gain, de eerstvolgende film van regisseur Michael Bay, al een redelijke cast. De website Latino Review meldt dat ook John Turturro en Rob Corddry (Hot Tub Time Machine, 2010) zich gaan aansluiten bij de misdaadfilm, die het beperkte budget van zo'n $20 miljoen meekrijgt.

John Turturro werkte al eerder samen met Bay in de drie Transformers films. Hij speelde de rol van 'Sector 7'-agent Simmons.

Pain and Gain wordt gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een groep bodybuilders die verwikkeld raakt in de onderwereld in Florida. Bay zei al eerder dat hij zijn kleine project vergelijkt met de klassiekers Fargo en Pulp Fiction.

Waarschijnlijk ergens 2013 in de bioscoop.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Off Topic @ FT:

Mss kunnen jullie die vreselijke tv-tip Problem Child weghalen: SBS heeft toch besloten om vanavond op Veronica Shaft (2000) uit te zenden, i.p.v. het eveneens vreselijke Snowfever. Die laatste vervalt, omdat SBS dat in deze dagen (drama in Lech) niet gepast vindt. Shaft is tenminste wel een echte tip, dat kun je van Problem Child niet echt zeggen.

Paranoid

Avatar

>Michael Bay
>Low budget
>Klassieker
>Pulp Fiction

Wat.


Het zal mij niet verbazen als die 20mil gewoon één hele grote exposie is en dat het ook gelijk de hele film is.

FilmMaster

Avatar

Blockbuster "Off Topic @ FT:

Mss kunnen jullie die vreselijke tv-tip Problem Child weghalen: SBS heeft toch besloten om vanavond op Veronica Shaft (2000) uit te zenden, i.p.v. het eveneens vreselijke Snowfever. Die laatste vervalt, omdat SBS dat in deze dagen (drama in Lech) niet gepast vindt. Shaft is tenminste wel een echte tip, dat kun je van Problem Child niet echt zeggen."

Shaft is veel cooler inderdaad.

On topic:Goeie cast.

B@chelor

Avatar

Paranoid "Het zal mij niet verbazen als die 20mil gewoon één hele grote exposie is en dat het ook gelijk de hele film is."


Ja, dat denk ik ook! Een explosie van 90min. Awesome! Baysplosions!

:}

PRIME

Avatar

Ik hoop dat Turturro er niet in zit als 'komische' factor.

Banned

Avatar

PRIME "Ik hoop dat Turturro er niet in zit als 'komische' factor."


:W God spaar ons daar van.

nieuwslaatste nieuws

meest populair