Video

Nieuwe trailer Safe met Jason Statham

Het mag geen verrassing meer heten, Statham in een actiefilm.

door Jan-Peter Rook op 22.02.2012 om 11:26 in Video
Hieronder vind je een nieuwe trailer van de film Safe met actiester Jason Statham. In de actiefilm van Boaz Yakin (Remember the Titans, 2000) beschermt een huursoldaat (Statham) een jong Chinees meisje, die in bezit is van belangrijke informatie over massavernietigingswapens. Maffia uit China en Rusland hebben de jacht op haar ingezet, met als gevolg een heftige achtervolging door de States.

Naast Statham zijn ook Catherine Chan, Chris Sarandon en James Hong te zien. Naar verwachting draait de misdaad/actiefilm vanaf 31 mei 2012 in de Nederlandse bioscoop.


16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PKP

Avatar

Waarom klinkt die synopsis heel erg als één van The Transporter delen?

JorisTheWise

Avatar

PKP "Waarom klinkt die synopsis heel erg als één van The Transporter delen?"


Het klinkt meer als het merendeel van zijn films maar dat is niet erg, zijn films zijn altijd fijn popcorn vermaak.

Sand

Avatar

JorisTheWise "Het klinkt meer als het merendeel van zijn films maar dat is niet erg, zijn films zijn altijd fijn popcorn vermaak."


mwa ik vind het juist wel erg..
In het begin keek ik graag naar films van hem.
Maar nu als ik een samenvatting lees dan sla ik hem meestal over omdat het toch altijd dezelfde films zijn..

Ik kijk wel weer als hij is iets nieuws gaat proberen :Z

DiNoZZo

Avatar

Heerlijk zo'n actiefilm van Statham. Hij doet weer lkkr waar die goed in is, beuken en knallen.

jaime91

Avatar

DiNoZZo "Heerlijk zo'n actiefilm van Statham. Hij doet weer lkkr waar die goed in is, beuken en knallen."

Inderdaad en hij doet het de laatste tijd nogal veel maar wat hij doet doet hij goed! Hoezo moet hij dan weer wat anders gaan spelen? Steven Seagal en JCVD hebben ook hun hele carriere dezelfde rollen gespeeld en bij hun heb ik niemand ooit horen klagen?Over hun oude films bedoel ik dan. Dus ik zie het probleem niet,gewoon weer lekker popcorn/actievermaak.

Spider-fan

Avatar

Transporter films zijn best leuk, maar verder ben ik niet zo weg van hem. Vooral niet na The Mechanic. Hij is bepaald geen Bronson, komt daar niet eens bij in de buurt.

benjamin

Avatar

Vind dat Chinees meisje nu niet zo leuk in deze trailer. Wel jammer aangezien ze veel in beeld zal zijn. Voor de rest is dit deeltje zoveel in de reeks 'dezelfde film met Jason Statham'. Stoort dat? Niet direct, maar ik kijk toch meer uit naar die andere films die toch iets meer te bieden hebben.

jaime91

Avatar

Spider-fan "Transporter films zijn best leuk, maar verder ben ik niet zo weg van hem. Vooral niet na The Mechanic. Hij is bepaald geen Bronson, komt daar niet eens bij in de buurt."

Moet dat dan? Ik denk dat je hem het beste in het rijtje Van Damme en Seagal (in zijn jonge jaren) kan plaatsten en daar is helemaal niets mis mee.Sterker nog die jas zit hem prima!

En voordat mensen nu gaan zeggen van The Mechanic is een remake want in de jaren 70 speelde Bronson de rol van Statham,dat weet ik alleen moet je die 2 denk ik niet gaan vergelijken.Ze noemen het dan niet voor niets een remake met andere woorden dezelfde film opnieuw gemaakt of hetzelfde verhaal opnieuw en vooral anders verteld. Ze hebben die film dus in een hip jasje gestoken die heel tof was en niet alleen Statham vond ik goed ook Ben Foster is te gek in die film.Foster is trouwens te gek in iedere film maar dat terzijde.

Paranoid

Avatar

Gruwelijke hekel aan die gozer en een gruwelijke hekel aan zijn films. Altijd dezelfde film, altijd dezelfde rol die hij speelt. Deze sla ik maar graag over.

Baron Von Marlon

Avatar

Paranoid "Gruwelijke hekel aan die gozer en een gruwelijke hekel aan zijn films. Altijd dezelfde film, altijd dezelfde rol die hij speelt. Deze sla ik maar graag over."


Jij hebt duidelijk nooit Snatch, Mean Machine of Lock Stock & Two Smoking Barrels gezien.

Statham kan wel degelijk acteren, maar krijgt volgens mij weinig of geen serieuze rollen aangeboden.
Ik zou hem doodgraag aan het werk zien in een zwarte of droge comedy.

Franklyn

Avatar

Baron Von Marlon "Jij hebt duidelijk nooit Snatch, Mean Machine of Lock Stock & Two Smoking Barrels gezien.

Statham kan wel degelijk acteren, maar krijgt volgens mij weinig of geen serieuze rollen aangeboden.
Ik zou hem doodgraag aan het werk zien in een zwarte of droge comedy."


Vind ik ook; probleem ligt hem niet bij zijn acteerprestaties; het ligt hem meer aan zijn agent die hem slechte rollen in de schoenen schuift; en de slechte scripts die hem worden aangeboden. Voor The Truman Show en The number 23; dachter er velen ook dat Jim Carrey enkel maar grappig kon zijn...

rick512

Avatar

Jaaa Statham weer eens in een droogkomiche rol zoals in Snatch. Dat zou ik graag weer eens willen zien. De laatste tijd heb ik hem al zo vaak in een actiefilm gezien, dat voor mij de verassing er een beetje af is. Hoewel The killer elite en the mechanic wel cool waren.

Spider-fan

Avatar

jaime91 "Moet dat dan? Ik denk dat je hem het beste in het rijtje Van Damme en Seagal (in zijn jonge jaren) kan plaatsten en daar is helemaal niets mis mee.Sterker nog die jas zit hem prima!

En voordat mensen nu gaan zeggen van The Mechanic is een remake want in de jaren 70 speelde Bronson de rol van Statham,dat weet ik alleen moet je die 2 denk ik niet gaan vergelijken.Ze noemen het dan niet voor niets een remake met andere woorden dezelfde film opnieuw gemaakt of hetzelfde verhaal opnieuw en vooral anders verteld. Ze hebben die film dus in een hip jasje gestoken die heel tof was en niet alleen Statham vond ik goed ook Ben Foster is te gek in die film.Foster is trouwens te gek in iedere film maar dat terzijde."


Ja, ik snap wat je zegt. Maar remakes zijn een moeilijk geval: je komt gewoon nooit onder die vergelijking met het origineel uit.
The Mechanic is voor mij Bronson/Vincent. En de personages en de relatie tussen de twee in de remake voelen zo volkomen anders.
Ik vind Statham zo een ontzettend verschillende acteur dan Bronson. Het is een kwestie van dat loslaten en opnieuw kijken, maar zeker bij de eerste keer kijken van een remake ontkom je niet aan vergelijken.

Expendable

Avatar

Jason gaat weer helemaal los. Lijkt mij wel een goede actiefilm!

RyanD

Avatar

'the Stath' profileert zich de laatste jaren als de enige echte actieheld in Hollywood in tegenstelling tot Vin Diesel (foute filmkeuzes) en Dwayne Johnson (net iets te gemaakt). Statham mag oprecht de opvolger genoemd worden van Schwarzenegger, Stallone, van Damme en Willis.
De trailer geeft overigens niets meer weer dan dat je van een film als safe kunt verwachten. Gewoon ouderwets popcornvermaak.
Misschien hadden ze bij de casting een iets schattiger Chinees meisje kunnen strikken. Dat creëert toch net iets meer sympathie bij het publiek. Hoe oppervlakkig dit ook mag klinken.

Decepticon

Avatar

Franklyn "Vind ik ook; probleem ligt hem niet bij zijn acteerprestaties; het ligt hem meer aan zijn agent die hem slechte rollen in de schoenen schuift; en de slechte scripts die hem worden aangeboden. Voor The Truman Show en The number 23; dachter er velen ook dat Jim Carrey enkel maar grappig kon zijn..."
Das ook niet helemaal waar. Het is altijd nog Statham zelf die zijn rollen kiest en hij WIL juist graag actie doen. Dus hij geeft zijn agent min of meer opdracht om goeie actiefilms te zoeken. Hij heeft altijd de keus om ieen rol af te slaan. Dat je af en toe een misser hebt zoals Blitz, is dan jammer, maar ontkom je soms niet aan.
The Bank Job is anders ook een leuke non-actiefilm.

Maar zoals RyanD hierboven me al zegt, Statham is momenteel de echte actieheld en opvolger van de oude garde in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair