Bioscoop Top-10

Miss Piggy neemt de Nederlandse box office over...

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

1. The Muppets (2011)


Kermit de Kikker en zijn vrienden proberen het oude theater te redden door een ouderwetse spektakelshow op poten te zetten.
Bekijk de afbeelding

2. Journey 2: The Mysterious Island (2012)


Het avontuur gaat van start als Sean een noodoproep ontvangt van een geheimzinnig niet bestaand eiland. Het is een plaats met vreemde levensvormen, bergen van goud en een groot geheim. Sean gaat samen met zijn stiefvader op onderzoek uit om het eiland te vinden en er weer vanaf te komen voordat het eiland zinkt en zijn schatten voor eeuwig verbergt.
Bekijk de afbeelding

3. Achtste Groepers Huilen Niet (2012)


De stoere Akkie zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Als het ernaar uit ziet dat ze het voetbaltoernooi moet missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar.
Bekijk de afbeelding

4. The Descendants (2011)


Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.
Bekijk de afbeelding

5. Hugo (2011)


Hugo vertelt het verhaal van een weesjongetje dat stiekem in een treinstation in Parijs woont. Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader, zijn humeurige buurman, de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormig slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met een excentriek meisje probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.
Bekijk de afbeelding

6. Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)


Johnny Blaze is de Ghost Rider. Vuurspuwend en gewapend met een motor strijdt hij tegen het pure kwaad: de duivel. Blaze leeft tegenwoordig een teruggetrokken bestaan, hij voelt zich belazerd door duivel Mephistopheles met wie hij eerder een pact sloot. Wanneer hij wordt benaderd om een moeder en haar zoon te beschermen tegen een gruwelijk demonisch wezen, stapt hij toch weer op de motor.
Bekijk de afbeelding

7. Tony 10 (2012)


Tony 10 gaat over Tony, die bijna tien is en de beste vader van de wereld heeft. Tony is apetrots op zijn vader die opklimt van kraanmachinist tot minister.
Maar op een dag hebben zijn ouders een heftige ruzie en loopt zijn vader weg van huis. Tony denkt dat zijn vader verliefd is geworden op de koningin. Hij doet er alles aan om zijn ouders weer bij elkaar te krijgen, en krijgt daarbij hulp van het koninklijk huis...
Bekijk de afbeelding

8. The Devil Inside (2012)


Haar hele leven heeft Isabella geloofd dat haar moeder drie mensen op brute wijze vermoord heeft omdat ze krankzinnig was. Nadat haar verteld wordt dat de moorden plaatsgevonden hebben tijdens een exorcisme gaat ze op zoek naar de waarheid. Terwijl haar ervaringen in Italie worden vastgelegd door een filmploeg raakt ze betrokken bij een reeks van illegale exorcisme.
Bekijk de afbeelding

9. War Horse (2011)


De film is gebaseerd op een boek van Michael Morpurgo uit 1982 en speelt zich af in 1914, ten tijde van de eerste wereldoorlog. Het boek gaat over de vriendschap en lotsverbintenis tussen een jongen en zijn paard, die van elkaar gescheiden worden als het paard door soldaten wordt meegenomen naar de frontlinie.
Bekijk de afbeelding

10. The Girl with the Dragon Tattoo (2011)


Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist krijgt een lucratieve opdracht aangeboden door oud-zakenman Henrik Vanger. Het betreft de zoektocht naar zijn nichtje Harriet Vanger, die veertig jaar geleden plotseling verdween. Blomkvist krijgt hulp van de zonderlinge Lisbeth Salander, een onaangepaste, gecompliceerde en geheel in het zwart geklede hacker.



NieuwsFilm

meest populair