Trailer voor anthologie ‘Doomsday Book’ over het einde van de wereld

Waaronder een segment van Kim Jee-woon, regisseur van het aanstaande 'The Last Stand' met Arnold Schwarzenegger.

Hieronder vind je de trailer van de anthologie Doomsday Book, bestaande uit drie segmenten die gaan over het einde van de wereld. Eén ervan is geregisseerd door Kim Jee-woon, regisseur van het aanstaande The Last Stand met Arnold Schwarzenegger. Het tweede deel komt van Yim Pil-sung, terwijl het derde en laatste deel een samenwerking tussen de twee heren betreft.

Het derde segment zou oorspronkelijk geregisseerd gaan worden door Han Jae-rim. Dit is er echter nooit van gekomen en Kim en Yim besloten samen de handen uit de mouwen te steken. Voorheen ging de beschrijving van de segmenten als volgt:

Heaven’s Creation van Kim Jee-woon gaat over een robot die zich bewust wordt van alles. The New Generation van Yim Pil-sung is een actiefilm over een jongen die een zombie is geworden. De mensen raken de controle over de aarde kwijt en zijn niet meer dan voedsel voor nieuwe opkomende soorten. Tot slot is er The Christmas Gift, die in eerste instantie dus geregisseerd zou worden door Han. Het gaat om een musical gebaseerd op het liefdesverhaal “The Christmas Gift” van O Henry. Het segment richt zich op het instinct van een vrouw en haar kansen om te overleven terwijl de wereld om haar heen vergaat.



NieuwsFilm

meest populair