Algemeen

Eerste foto's van Bill Murray in Hyde Park

Murray kruipt in de huid van Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt.

door Arman Avsaroglu op 01.03.2012 om 13:02 in Algemeen
Hieronder zie je een aantal foto's uit Hyde Park in the Hudson. De film is geregisseerd door de Nieuw-Zeelander Roger Michell, bekend van de films Notting Hill en Venus. Hoofdrol in de film is voor Bill Murray en er zijn ook rollen voor Laura Linney en Olivia Williams.

Murray speelt in de film de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt. De film gaat vooral in op de affaire die Roosevelt had met zijn nicht Daisy, gespeeld door Linney. De film speelt zich af in 1939 aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog toen de Britse koningin een weekend langskwam bij Roosevelt. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

Haha lijkt hem goed te staan die rol Smiley face
zit hier wel niet op te wachten eigenlijk op deze film en verhaal..

Gluurbuur

Avatar

Hier heb ik nu al zin in. Dit zie ik duizend keer liever dan een halfslachtige reanimatie van Ghostbusters. Blijkbaar doet Murray toch wat meer dan alleen maar golfen? Toegegeven, het is maar afwachten hoe het er uiteindelijk uit komt te zien, maar als we Akroyds post-ghostbusters carriere vergelijken met die van Muray dan heb ik toch heel wat meer vertrouwen in Hyde Park.

Pete_027

Avatar

Geweldige acteur:W

Jonathancrane

Avatar

Hij wilt echt die Oscar xD

De foto's zien er goed uit, en ik geloof dat met Laura Linney erbij hij wel een uitstekende tegenspeelster heeft. Het is dus even aanzien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair