Trailer beter bekeken: The Avengers

En de vijf dingen die je mogelijk hebt gemist in de flitsende trailer.

Gisteren verscheen de tweede trailer van The Avengers, waarin wederom heel veel actie in zit. Op de website Comicbookmovie zijn vijf screenshots verschenen waarop iets te zien is wat je waarschijnlijk hebt gemist tijdens de supersnelle beelden. Na deze vijf beelden zie je een selectie van 40 high res afbeeldingen uit de trailer van de superheldenfilm, die geregisseerd wordt door Joss Whedon.

1. Maria Hill
Het personage was al eerder te zien, maar in de nieuwe trailer krijgen we een betere blik op SHIELD agent Maria Hill, gespeeld door Cobie Smulders. Het blijft echter onduidelijk hoe (groot) haar rol wordt.



2. Black Widow vecht met Hawkeye
Heel vluchtig valt te zien dat Black Widow een trap weggeeft aan haar teamgenoot Hawkeye. Afgaande op de beelden lijken de wat mindere helden van het genootschap voldoende screentime te krijgen.



3. Captain America springt uit de Quinjet
Opvallend is ook dat we Captain America uit het vliegtuig Quinjet zien springen. Waar de spierbundel op af duikt, blijft buiten beeld.



4. Thor zit vast
Met hamer, maar Thor lijkt redelijk krachteloos tegen slechts een stukje raam. Het lijkt erop dat de scene plaatsvindt in de S.H.I.E.L.D. Helicarrier. Hoe hij er komt, is onduidelijk. Mogelijk is hij opgesloten door Loki of zijn teamgenoten en komt The Hulk hem uiteindelijk redden.



5. Fin Fang Foom
Dit apparaat/monster heb je waarschijnlijk wel gezien. Het is echter onduidelijk wie "The Leviathan" is of erin zit. CBM vermoedt dat het Fin Fang Foom is. Deze villain dook ook als "cameo" op in Iron Man 2 (2010). Eind april gaan we het zien!



Screenshots
Muisklik voor een vergroting





















The Avengers gaat op 26 april in de Nederlandse (IMAX) (3D) filmtheaters in première. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair