Getalenteerde Elizabeth Olsen in gesprek voor Oldboy

Het zusje van Mary-Kate en Ashley lijkt Rooney Mara en Mia Wasikowska af te troeven om de hoofdrol in Spike Lee's remake.

Het was al bekend dat Josh Brolin de hoofdrol zal gaan spelen in Spike Lee‘s remake van Oldboy. Voor de vrouwelijke hoofdrol was nog niemand aangesteld, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Twitch bericht dat Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene, 2011), het talentvolle zusje van Mary-Kate en Ashley, een aanbod heeft gehad om de rol te gaan spelen. Ze lijkt hiermee de eerder genoemde Rooney Mara en Mia Wasikowska af te troeven.

Het gaat om de rol van een jonge vrouw die bevriend raakt met een man (Brolin) die onlangs is vrijgelaten uit de gevangenis. De straf van vijftien jaar die hij heeft uitgezeten was op zijn minst opmerkelijk en onredelijk te noemen. Het duo wordt hecht terwijl hij erachter probeert te komen wie er verantwoordelijk is voor zijn opsluiting. Het scenario komt van Mark Protosevich, gebaseerd op de manga van Garon Tsuchiya en Nobuaki Minegishi.

Over de release is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair