Scarlett Johansson speelt in Alfred Hitchcocks Psycho

De actrice krijgt een rol in 'Alfred Hitchcock and the Making of Psycho' met Anthony Hopkins als de iconische regisseur.

Alfred Hitchcocks Psycho (1960) is een film die een zeer prominente plaats inneemt in de filmgeschiedenis. Het is met afstand de film waar binnen het oeuvre van de regisseur het meest over gesproken wordt. Bij Fox Searchlight zien ze dit ook in en daarom komen ze met een film genaamd Alfred Hitchcock and the Making of Psycho. De regisseur zal worden gespeeld door Anthony Hopkins, terwijl Helen Mirren zijn vrouw Alma is.

De andere twee hoofdrollen, namelijk de personen die destijds in Psycho speelden, zijn ook ingevuld. Scarlett Johansson speelt Janet Leigh en James D’Arcy (Master and Commander: The Far Side of the World) ontfermt zich om de rol van Anthony Perkins.

Alfred Hitchcock and the Making of Psycho is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Rebello. De regie wordt verzorgd door Sacha Gervasi (Anvil: The Story of Anvil), terwijl het scenario komt van de pennen van John McLaughlin en Tom Thayer. De film moet volgend jaar uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair