Video

Trailer voor sportfilm 'Touchback' met Kurt Russell

Een film over football waarin ook nog eens door de tijd gereisd wordt.

door Jan-Peter Rook op 02.03.2012 om 19:26 in Video
Hieronder vind je de trailer van het drama Touchback, waarin Brian Presley een succesvolle high school footballspeler speelt die door een blessure een glorieuze toekomst in duigen ziet vallen. Als hij ouder is krijgt hij op een gegeven moment de kans om terug in de tijd te reizen en alles opnieuw te doen. Zijn coach wordt gespeeld door Kurt Russell.

De regie is in handen van Don Handfield, die tevens het script schreef. Verder rollen voor Melanie Lynskey en Christine Lahti. Touchback komt in de VS uit op 13 april. Over een Nederlandse release is niets bekend.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Goed om Kurt Russell weer eens in een film te zien.
De man blijft een van mijn helden.

SeanDeNiro

Avatar

Jammer dat het weer zo'n US verheerlijkende film is met sporthelden. Doe mij maar een goede sci fi of actiefilm met Kurt R..

KurtLourens

Avatar

Nou, het heeft toch wel een hoge B-gehalte. Leuke download of zo Smiley face

Jonathancrane

Avatar

Maar het is leuk om Kurt Russell weer eens terug te zien. Hij speelt ook in de nieuwe Tarantino, die hopelijk beter is dan Death Proof.

Sand

Avatar

Mja, leuke wegkijk film.
maar alles is al verteld in deze trailer.
het is al duidelijk dat het hoofdpersonage gewoon dezelfde keuze gaat maken omdat hij toch voor zijn vrouw en kinderen wil gaan ipv een grote football carriere...

ik hoop dat ik er langs zit, maar als ik de trailer bekijk lijkt het duidelijk en dan vind ik het geen goede trailer want je weet al alles..

Moviemagic

Avatar

Ik denk dat dit zo'n lekkere tussendoorfilmpje is. Niets bijzonders, niet slechts, geen film die lang bij je blijft, maar gewoon ééntje om op bluray of tv te kijken.

Banned

Avatar

Wééral zo'n football film. Niks voor mij.

NieuwsFilm

meest populair