The Rock bevestigd voor Hercules

De voormalig worstelaar tekent voor de hoofdrol in Brett Ratners film.

Een paar weken terug kwamen we met het bericht dat Dwayne Johnson, onder velen bekend als The Rock, in gesprek was voor de hoofdrol in Hercules. De film wordt gebaseerd op Steve Moore’s graphic novel Hercules: The Thracian Wars en werpt een duistere blik op het personage.

Het verhaal volgt Hercules als hij samen met zijn zes oorlogskompanen opgeroepen wordt door de koning van Thracië, om diens leger om te vormen tot een bloeddorstige, meedogenloze moordmachine. De zoon van Zeus besluit toe te geven aan de lokroep van oorlog en goud, maar in Thracië vindt hij alleen oorlog, moord, deceptie en opoffering, waardoor Hercules erachter komt hoever hij van zijn vaders gratie verwijderd is en wat hij moet doen om deze terug te winnen.

De plaats op de regiestoel zal ingenomen worden door Brett Ratner, die al lange tijd favoriet voor de verfilming was. Het scenario dat gebaseerd is op de graphic novel, werd geschreven door Ryan Condal. De opnames beginnen in oktober in Nieuw-Zeeland. De releasedatum is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair