Nieuwe trailer Bad Ass

Enorme baard voor woeste Danny Trejo, die Epic Beard Man speelt.

Op het interweb is een nieuwe trailer opgedoken van de film Bad Ass van regisseur Craig Moss, bekend van The 40 Year Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It (2010). In de actiefilm hebben Danny Trejo, Ron Perlman en Charles S. Dutton de voornaamste hoofdrollen en het is gebaseerd op de Epic Beard Man, een oudere man die begin 2010 een enorme hit werd op het internet nadat er een video werd geplaatst waarin hij in een bus in Oakland een kerel in elkaar slaat.

De hoofdrol is voor Trejo (Machete) in de hoofdrol en het verschijnt vanaf 13 maart beperkt in de States. Een Nederlandse datum zal er waarschijnlijk niet komen, waardoor het rechtstreeks in het Dvd-schap belandt.



De Vietnam held Frank Vega keert terug naar huis om vervolgens volledig aan de kant gezet te worden door de maatschappij en zijn voormalige vriendin. Veertig jaar later vindt er een situatie plaats waarbij hij een oudere, donkere man beschermt voor enkele vervelende skinheads. Dit maakt van Frank plotseling een lokale held. Maar dan wordt zijn beste vriend Klondike vermoord en de politie doet er helemaal niets aan.

NieuwsFilm

meest populair