Werk aan Chronicle 2 begonnen

Max Landis is al aan het schrijven gezet.

Wereldwijd heeft Chronicle, dat twaalf miljoen dollar kostte om te maken, al meer dan honderd miljoen dollar opgebracht, dus genoeg reden voor 20th Century Fox om al te werken aan een vervolg op de film. Deadline bericht dat de scenarist van de eerste film, Max Landis, is begonnen aan een vervolg.

Josh Trank's regiedebuut volgt drie tieners die een ongelofelijke ontdekking doen. Ze blijken namelijk superkrachten te hebben. Terwijl ze leren hun krachten te gebruiken, beginnen hun levens vreemde wendingen te nemen en nemen hun duistere kanten het over. De hoofdrollen worden gespeeld door Dane DeHaan, Michael B. Jordan en Alex Russell.

Het is nog niet bekend wie terugkomen voor het origineel, hoewel gisteren bekend werd gemaakt dat Trank mogelijk de Venom-film zal regisseren. Dat zou dus kunnen betekenen dat iemand anders het vervolg zal regisseren.

Dat Trank mogelijk niet terugkeert is ook niet zo gek, aangezien hij een tijdje geleden nog liet weten zich het liefst op nieuwe projecten te richten.



NieuwsFilm

meest populair