Tom Cruise in nieuwe musical Clint Eastwood?

Warner Bros. wil heel graag dat Cruise tegenover Beyonce komt te staan in A Star is Born.

Afgelopen jaar berichtten wij over de nieuwe film van Clint Eastwood, A Star is Born. Die film liep vertraging op door de zwangerschap van beoogd hoofdrolspeler Beyonce. Nu zij is bevallen, lijkt de film weer doorgang te gaan vinden en is producent Warner Bros. op zoek naar een mannelijke hoofdrolspeler.

Belangrijkste kandidaat lijkt Tom Cruise te zijn. Variety meldt dat Warner Bros. Cruise aan het polsen is om de rol te accepteren en hij daar niet afwijzend tegenover zou staan. Het zou voor Cruise de tweede musical in korte tijd worden, na Rock of Ages.

Cruise en Eastwood werkten nog nooit met elkaar. Voornaamste struikelblok lijkt het drukke schema van Cruise te zijn. De acteur begint binnenkort met de opnames van een nieuwe sci-fi film van Joseph Kosinski en zou daarna beginnen met All You Need is Kill.

In A Star is Born worden de dromen van een gewoon meisje werkelijkheid wanneer ze de filmindustrie weet binnen te komen en een schijnbaar perfect huwelijk aangaat met een Hollywoodberoemdheid. Maar terwijl de ster van deze jonge vrouw begint te rijzen, zinkt echtgenoot Norman Maine steeds verder weg in drankzucht en misère.



NieuwsFilm

meest populair