Algemeen

Weer vertraging voor 24: The Movie

Op deze manier gaat het eerder 24 jaar duren...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 15.03.2012 om 11:16 in Algemeen
De laatste aflevering van de populaire tv-serie 24 dateert alweer van twee jaar terug en sindsdien wordt er aan de lopende band gespeculeerd over de beoogde filmversie. Fox nam nogal de tijd bij het vinden van een scenarist. Ze kwamen uit bij Billy Ray, wiens script vervolgens werd bijgeschaafd door Mark Bomback. De volgende stap was het vinden van een regisseur zodat er eind deze maand een begin gemaakt kan worden met de opnames.

Het probleem is echter dat er nog steeds geen regisseur is aangesteld. De naam van Antoine Fuqua werd een tijdje genoemd, maar hier kwam nooit iets concreets uit voort. Het lijkt er nu dan ook op dat Fox 24: The Movie minstens een jaar voor zich uit schuift. De reden van de vertragingen zou zijn dat er problemen met het budget en de agenda's van de castleden zijn. Fox wil er geen haastwerk van maken, dus als hoofdrolspeler Kiefer Sutherland het te druk heeft met zijn nieuwe serie Touch dan stelt de studio het liever uit.

Hoewel het allemaal dus weer veel langer gaat duren dan de bedoeling was, is er in het scenario voor de film wel alvast rekening gehouden met twee potentiële sequels. Ze zullen echter wel een beetje moeten opschieten voordat de naam 24 haar bekendheid verliest.

Sutherland zei onlangs nog dat hij een klein beetje optimistisch was dat de film gemaakt zal gaan worden. Over het plot kon hij zeggen dat Jack Bauer zich verstopt in Oost-Europa. Zijn identiteit is ontdekt en iedereen wil hem vermoorden. In plaats van wederom de VS te redden probeert hij dit keer gewoon zelf in leven te blijven.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "Heb toevallig seizoen 8 begin februari gekocht en gekeken inmiddels en goed dat ze stoppen,valt erg in herhaling.
Weet niet hoe zo'n film gaat werken met het real time-concept maar hoop dat ze Tony erin betrekken want in seizoen 8 was een minpunt dat zowat de hele cast was uitgemoord en de leukste karakters dus weg waren plus dat een karakter Tony niet in een bajes hoor te eindigen "


Het zal er wel mee te maken hebben dat ik seizoen 1 tot 6 nooit aflevering na aflevering heb gevolg (alleen af en toe een aflevering op rtl gezien), maar deel 7 en 8 vond ik toch zeer de moeite waard hoor. Waren de delen ervoor dan écht zoveel beter:)?

henkjan101

Avatar

Kom op Fox.. Ik wil deze film zien!

Frietgezicht

Avatar

KeesjeNL "Het zal er wel mee te maken hebben dat ik seizoen 1 tot 6 nooit aflevering na aflevering heb gevolg (alleen af en toe een aflevering op rtl gezien), maar deel 7 en 8 vond ik toch zeer de moeite waard hoor. Waren de delen ervoor dan écht zoveel beter:)?"


Sowieso zijn de eerste 5 beter maar als jij dat niet echt hebt gevolgd valt het voor jou dus bij 6 en 7 niet echt in herhaling. Seizoen 5 is wel echt briljant maar eigenlijk moet je altijd andere seizoenen hebben gezien,ook om de impact van een dode groter te maken.

Frietgezicht

Avatar

Heb toevallig seizoen 8 begin februari gekocht en gekeken inmiddels en goed dat ze stoppen,valt erg in herhaling.
Weet niet hoe zo'n film gaat werken met het real time-concept maar hoop dat ze Tony erin betrekken want in seizoen 8 was een minpunt dat zowat de hele cast was uitgemoord en de leukste karakters dus weg waren plus dat een karakter Tony niet in een bajes hoor te eindigen

Moviemagic

Avatar

audience "Kennen jullie IMDB? Je weet wel...internet's grootste filmsite...op de HOMEPAGINA staat er iets heel anders:

Kiefer Sutherland Furious as Fox Pulls Plug on '24' Movie (Exclusive)

click"Er staat eerst inderdaad Kiefer Sutherland Furious as Fox Pulls Plug on '24' Movie (Exclusive), maar daaronder staat weer:

The movie based on the conspiracy-terrorism-action show was in pre-production and set to start shooting next month, but has now ground to a halt...

The "plug pullen" en iets "on hold" zetten zijn toch twee verschillende betekenissen.

De eerste titelkreet is dus maar een lokkertje om te gaan lezen. Desalniettemin heb ik heel veel goede vooruitzichten in films om te gaan kijken (prometheus, Batman en vele andere) en zal ik niet treuren om "24".

audience

Avatar

Kennen jullie IMDB? Je weet wel...internet's grootste filmsite...op de HOMEPAGINA staat er iets heel anders:

Kiefer Sutherland Furious as Fox Pulls Plug on '24' Movie (Exclusive)

click

nietselam

Avatar

Seizoen 1,2,3 en 5 vond ik de sterkere seizoenen, misschien kunnen ze nu weer een verse start maken met nieuwe delen, zal toch wel iemand zijn die een mooi verhaal kan schrijven, snap trouwens niet waarom het allemaal zo moeilijk moet, jack bauer hoort gewoon een bioscoopfilm te hebben, misschien kan hij samenwerken met maclane in die hard 5.

Banned

Avatar

Ik wou het net zeggen filmtotaal. Binnen 24 jaar...