Weer vertraging voor 24: The Movie

Op deze manier gaat het eerder 24 jaar duren...

De laatste aflevering van de populaire tv-serie 24 dateert alweer van twee jaar terug en sindsdien wordt er aan de lopende band gespeculeerd over de beoogde filmversie. Fox nam nogal de tijd bij het vinden van een scenarist. Ze kwamen uit bij Billy Ray, wiens script vervolgens werd bijgeschaafd door Mark Bomback. De volgende stap was het vinden van een regisseur zodat er eind deze maand een begin gemaakt kan worden met de opnames.

Het probleem is echter dat er nog steeds geen regisseur is aangesteld. De naam van Antoine Fuqua werd een tijdje genoemd, maar hier kwam nooit iets concreets uit voort. Het lijkt er nu dan ook op dat Fox 24: The Movie minstens een jaar voor zich uit schuift. De reden van de vertragingen zou zijn dat er problemen met het budget en de agenda's van de castleden zijn. Fox wil er geen haastwerk van maken, dus als hoofdrolspeler Kiefer Sutherland het te druk heeft met zijn nieuwe serie Touch dan stelt de studio het liever uit.

Hoewel het allemaal dus weer veel langer gaat duren dan de bedoeling was, is er in het scenario voor de film wel alvast rekening gehouden met twee potentiële sequels. Ze zullen echter wel een beetje moeten opschieten voordat de naam 24 haar bekendheid verliest.

Sutherland zei onlangs nog dat hij een klein beetje optimistisch was dat de film gemaakt zal gaan worden. Over het plot kon hij zeggen dat Jack Bauer zich verstopt in Oost-Europa. Zijn identiteit is ontdekt en iedereen wil hem vermoorden. In plaats van wederom de VS te redden probeert hij dit keer gewoon zelf in leven te blijven.



NieuwsFilm

meest populair