Algemeen

Michael Fassbender in The Mountain Between Us

De populairste acteur van het moment blijft maar nieuwe films maken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 15.03.2012 om 12:57 in Algemeen
En dan is er alweer een nieuwe film voor Michael Fassbender. Afgelopen maanden brachten we nog het nieuws dat hoofdrollen zou gaan spelen in een film over een Keltische krijger en de nieuwe film van Ridley Scott, nu meldt Variety dat Fassbender ook in The Mountain Between Us de hoofdrol gaat spelen.

Het gaat om de nieuwe film van de Mexicaan Gerardo Naranjo, die indruk maakte met de thriller Miss Bala. Zijn nieuwste film is gebaseerd op een boek van Charles Martin en gaat over twee vreemdelingen die een vliegtuigongeluk in Colorado overleven. Beide zijn gewond en leunen op de ander om te overleven. Ze worden verliefd op elkaar.

Fassbender is vanaf deze week te zien in de Nederlandse bioscopen met A Dangerous Method en binnenkort ook met Prometheus, het sci-fi spektakel van Ridley Scott.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Hoorde laatst in een podcast de mooie opmerking dat hij en Jessica Chestain zouden moeten trouwen; allebei zijn ze zo veelvuldig in films te zien dat ze voor elkaar lijken te zijn gemaakt.

Franklyn

Avatar

Sinds X-men First Class is zijn carriere (voor hoofdrollen in grote films) toch serieus gestegen. Ik ben benieuwd!