Video

Trailer Tim Burtons Dark Shadows!

Johnny Depp dit keer als vampier Barnabas.

door Bram de Groot op 15.03.2012 om 23:38 in Video
Over enkele uren komt eindelijk de eerste trailer online van Dark Shadows, de vampierfilm van regisseur Tim Burton. In de talkshow van Ellen Degeneres is de trailer al uitgezonden en hieronder kan je kijken naar een prima opname van de trailer. Als de goede versie verkrijgbaar is, dan wordt de trailer uiteraard vervangen. Vanaf 10 mei in de Nederlandse bioscopen.

Op de officiële website van Dark Shadows wordt afgeteld naar de trailer.

Nu ook de HD versie:Hoofdrollen zijn voor Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley en Chloe Moretz. Dark Shadows gaat over de vampier Barnabas, die na twee eeuwen bevrijd wordt uit een tombe en moet leren omgaan met een nieuwe wereld. Hieronder nog een aantal nieuwe foto's, geprikt uit een veel grotere selectie.
65 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik wacht toch nog even op de 1080p versie, ziet er op zich wel leuk uit. Beetje Sweeney Todd achtig, maar dan anders :9

SJRSVLDT

Avatar

WOW!! ben ik de enige die echt compleet verrast is hierdoor.. Dit lijkt helemaal niet zo heel erg op Burton, alleen het begin. Ik weet nog niet wat ik er van moet denken. Mijn eerste reactie is niet zo positief als ik gehoopt had. Het is vooral erg apart.

Spider-fan

Avatar

Campier dan ik gedacht had. Maar ja, zonder voorkennis van de serie, wat moet je ook verwachten.

Die speelfilms waren nog wel eens op Duitse zenders, maar zonder kennis van de serie zijn die ook moeilijk te volgen.

Zelfs in Amerika is de serie erg cult volgens mij. Ik heb ook weinig hoop dat we het nu op dvd/blu-ray gaan krijgen - te klein publiek, vermoed ik.

Dat omhoogkomen uit die kist op 0.50 schaamteloos gejat uit Coppola's 'Dracula' - maarja, wie jat daar ook niet van, muziek is al tot in het eindeloze geplagieerd door Elfman o.a. in The Wolfman.

PRIME

Avatar

The hell did I just watch?

Spider-fan

Avatar

SJRSVLDT " Mijn eerste reactie is niet zo positief als ik gehoopt had. "


Ik ben er ook niet kapot van. Te veel een komedie. Begint sterk, maar dan wordt het zo'n 'vampier in de moderne tijd' komedie. Jammer. Zelfs Christopher Lee als Dracula in modern swingend London was niet echt leuk.

Nouja, over een trailer kun je hetzelfde zeggen als over de omslag van een boek...

Hulde voor Film Totaal natuurlijk weer voor het zo snel beschikbaar hebben! :W

Frietgezicht

Avatar

SJRSVLDT "WOW!! ben ik de enige die echt compleet verrast is hierdoor.. Dit lijkt helemaal niet zo heel erg op Burton, alleen het begin. Ik weet nog niet wat ik er van moet denken. Mijn eerste reactie is niet zo positief als ik gehoopt had. Het is vooral erg apart."Lol,je laatste zin staat haaks tegenover het begin van je bericht :P

Spider-fan

Avatar

Frietgezicht "Video is verwijderd :("


Je moet het zelf zien natuurlijk, maar om een idee te geven: het begint sterk en gothic zoals je van Burton gewend bent, dan gaat het naar de moderne tijd en zie je flauwe dingen als Depp die als vampier zijn tanden probeert te poetsen en niet snapt wat een televisie is...

Ik snap nu waarom ze zolang met de trailer gewacht hebben. Dit is niet de standaard die je van Burton gewend bent.
Maar het is maar een trailer natuurlijk.

Mijn eerste indruk is dat het een beetje de Burton van de beginperiode is, 'Beetlejuice' en 'Pee Wee'. Dus komedie heeft overhand.

blijfaandegang

Avatar

Google beste filmvriendjes..google.
kut kwaliteit:

http://www.movieweb.com/news/dark-shadows-trailer

hd
http://trailers.apple.com/trailers/wb/darkshadows/

hollywoodking

Avatar

Ziet er heel goed uit!! Ik kan het ´nog´ niet geweldig noemen, omdat ik het heel anders hebt verwacht. Ik moet nog even wennen :P.

Ik had meer in de style van Sweeney Todd verwacht, maar ze gingen voor comedy (tenminste zo lijkt het in de trailer). Doet mij aan The Adams Family denken, wat ik wel op dit moment jammer vind, ik had liever een echte horror film willen zien van Tim Burton.

Johnny Depp lijkt in topvorm te zijn, en wat is Tim Burton toch goed met zijn decors. Dit ziet er weer geweldig uit :D.

Spider-fan

Avatar

hollywoodking " Doet mij aan The Adams Family denken, wat ik wel op dit moment jammer vind, ik had liever een echte horror film willen zien van Tim Burton.
"


Ja, Addams Family. Niet het eigenzinnige project waarop ik gehoopt had en zo alles klonk erover, maar een simple crowd pleaser.

Het is maar een trailer gelukkig. Het kunnen net alle mindere stukjes zijn uit de film die toevallig in de trailer zijn beland.

Het doet je ook afvragen of de originele serie dan werkelijk zo slecht was, dat er alleen een flauwe komedie over te maken valt. Het ziet er niet uit als een liefdevolle hommage, maar zoveelste komedie uit Hollywood met halfgeslaagde en halfflauwe grappen.

Ziet er allemaal wel weer mooi uit natuurlijk. Mooie actrices ook, maar wordt geen bioscoop voor mij, denk ik. Met zijn allen in zo'n zaal zitten te lachen om van-dik-hout-zaagt-men-planken humor. Die laatste grap over 'stoned' is echt tenenkrommend.

Frietgezicht

Avatar

Spider-fan "Je moet het zelf zien natuurlijk, maar om een idee te geven: het begint sterk en gothic zoals je van Burton gewend bent, dan gaat het naar de moderne tijd en zie je flauwe dingen als Depp die als vampier zijn tanden probeert te poetsen en niet snapt wat een televisie is...

Ik snap nu waarom ze zolang met de trailer gewacht hebben. Dit is niet de standaard die je van Burton gewend bent.
Maar het is maar een trailer natuurlijk.

Mijn eerste indruk is dat het een beetje de Burton van de beginperiode is, 'Beetlejuice' en 'Pee Wee'. Dus komedie heeft overhand."Heb de trailer net gezien en idd sterk begin om daarna erg flauw te worden zonder ook maar 1 geslaagde grap.
Ik vind Depp er ook maar lomp uitzien,duidelijk ook daardoor dat de focus op humor ligt met z'n Bieber meets Beetlejuice-look want scary is die totaal niet voor een vampier.

Ach ja,zelfs sterke regisseurs falen weleens (of vaak) en misschien is dit zo'n miskleun.

hollywoodking

Avatar

2 meningen over screening van Dark Shadows van afgelopen dinsdag:

Tweets from last night's LA screening

Frank Palelei ‏ @FrankPalelei
Just saw an AMAZING screening of Tim Burton's new film "Dark Shadows" w/ Johnny Depp. 1 of my fav directors & storytellers

Laura ‏ @jbhoneebee
Damn those confidentiality forms,wish I could share my thoughts on Dark Shadows,but you'll have to wait & experience it yourself
2 Dark Shadows posters: http://johnny-depp.org/galleries/gallery/moviepics/darkshadows/darkshadows_posters/


Dark Shadows trailer in foto´s: http://johnny-depp.org/galleries/gallery/screencaps/darkshadows/trailer/

FilmMaster

Avatar

Johnny..........zoals johnny altijd speelt als die verkleed is altijd die zelfde tikken.

Ik zie liever johnny depp in een misdaad film ofzo.
Dit ziet er allemaal verschrikkelijk cheesy uit.

FLAUW!

FilmMaster

Avatar

SJRSVLDT "WOW!! ben ik de enige die echt compleet verrast is hierdoor.. Dit lijkt helemaal niet zo heel erg op Burton, alleen het begin. Ik weet nog niet wat ik er van moet denken. Mijn eerste reactie is niet zo positief als ik gehoopt had. Het is vooral erg apart."

Alice in Wonderland was in geheel eigenlijk niet wat ik van Burton gewend ben,als ik niet had geweten dat hij dat gemaakt had,dan had ik dat ook niet gedacht.

Banned

Avatar

Oke dit is niet wat ik had verwacht. Het speelt zich niet af in een oude setting, ook die muziek in de trailer had ik niet verwacht, het is gewoon een komedie van Burton. Ik had een film verwacht in de lijn van sleepy hollow. Nu moet ik toch wel even wennen. Los daarvan ziet het er wel typisch Burton uit en lijkt me het nog steeds een leuke film. Met Eva Green als bad guy t.o.v. Johnny Depp zal wel vonken geven. Maar ik had toch iets anders verwacht.

Ereptile

Avatar

Ik verwachte een duistere film, maar het word blijkbaar een aparte comedy Smiley face

Steve-O

Avatar

Spider-fan "Campier dan ik gedacht had. Maar ja, zonder voorkennis van de serie, wat moet je ook verwachten.

Die speelfilms waren nog wel eens op Duitse zenders, maar zonder kennis van de serie zijn die ook moeilijk te volgen.

Zelfs in Amerika is de serie erg cult volgens mij. Ik heb ook weinig hoop dat we het nu op dvd/blu-ray gaan krijgen - te klein publiek, vermoed ik.

Dat omhoogkomen uit die kist op 0.50 schaamteloos gejat uit Coppola's 'Dracula' - maarja, wie jat daar ook niet van, muziek is al tot in het eindeloze geplagieerd door Elfman o.a. in The Wolfman."

Nosferatu was toch echt eerder dat Coppola's Dracula
Klik!

Youtube filmpje lukt niet om te plaatsen......

Dunno1984

Avatar

Ik vind het best wel geslaagd. Waarschijnlijk ook omdat ik zo goed als geen voorgeschiedenis van deze film ken.

alice in wonderland en sweeney todd vond ik eigenlijk maar middelmatig.

Mss omdat ik niet veel verwacht van tim burton dat dit me best wel kan bekoren.

smaken verschillen Smiley face

esteban

Avatar

Dit ziet er best vermakelijk uit en ook Depp lijkt zich weer te amuseren. Toch kan ik me niet van 't gevoel ontdoen dat het (alwéér) opnieuw Jack Sparrow is met andere make-up.

hollywoodking

Avatar

Dark Shadows foto's uit een magazine blad: http://johnny-depp.org/galleries/gallery/magazines/2012/2012-04/

movieboy

Avatar

Leuk grappig Smiley face

goe voor dvd of DOWNLOAD.

CaptainCab

Avatar

Spider-fan "
Dat omhoogkomen uit die kist op 0.50 schaamteloos gejat uit Coppola's 'Dracula' - maarja, wie jat daar ook niet van, muziek is al tot in het eindeloze geplagieerd door Elfman o.a. in The Wolfman."


Coppola's Dracula? Je moet iets verder in de filmgeschiedenis gaan, ik denk dat je deze bedoelt: http://www.youtube.com/watch?v=mI2Xz-my3lQ#t=0h0m20s

Verder ziet het er allemaal standaard Burton uit. Verwacht weinig aangezien zijn films van de afgelopen 10 jaar ook niet veel soeps waren

wallace

Avatar

Had totaal iets anders verwacht. Lijkt meer een comedy dan echt een horror verhaal. Lijkt me wel leuk om een keer te zien.

SJRSVLDT

Avatar

Frietgezicht "Lol,je laatste zin staat haaks tegenover het begin van je bericht :P"

Niet echt hoor.. Dat ik verrast ben was vooral omdat ik dit gewoon niet had verwacht afgaande op de foto's enzo. Alleen het sfeertje in het begin was echt ouderwets Burton. Maar daarna sloeg alles een beetje om en wist (en weet ik eigenlijk nog steeds niet) wat ik er precies van moet denken..

Steve-O

Avatar

CaptainCab "Coppola's Dracula? Je moet iets verder in de filmgeschiedenis gaan, ik denk dat je deze bedoelt: http://www.youtube.com/watch?v=mI2Xz-my3lQ#t=0h0m20s

Verder ziet het er allemaal standaard Burton uit. Verwacht weinig aangezien zijn films van de afgelopen 10 jaar ook niet veel soeps waren"

Ik heb toch echt hetzelfde filmpje geplaatst... Iets meer moeite doen met lezen volgende keer misschien? Beetje vreemd.

Feya13

Avatar

Wauw nu al zin in Smiley face!!!

aspers

Avatar

Goh wat een hoop teleurgestelde reacties hierboven. Ik ben juist enorm positief! Ziet er echt geweldig uit, en ook de muziek onder de trailer is helemaal top. Heb er echt nu al zin in!!!

UndercoverPanda

Avatar

Hmmm, ik kan erg nog niet heel erg enthousiast van worden. De grafische stijl is zoals altijd bij Burton prima en Johnny Depp is weer lekker in Johnny Depp-modus, maar toch mist het wat.. De trailer komt mij iets te Amerikaans over, met die typische cheesy trailermuziek en oubollige en herkauwde grappen. Die 'stoned' grap aan het einde is echt alles behalve origineel. Maar ach, misschien valt de uiteindelijke film toch nog wel mee. Zal vast wel een lekker weg-kijk-filmpje worden.

Remco

Avatar

Zal wel aan mij liggen maar ik vind het drie keer niks. Heb het nu wel een beetje gezien die vreemde karakters allemaal die in alle Burtons zitten. Plus weer zo'n zelfde rol voor Depp. Wordt een beetje hetzelfde allemaal. Zou leuk zijn als Burton eens een gewone film zou regisseren

B@chelor

Avatar

Dit ziet er verrassend leuk uit! En zag ik nou goed dat Eva Green haar rode slipje uittrekt en op het gezicht van Depp plaatst? Wow.....ben jaloers! hehe :~ (Ja, ik ben pervers)

benjamin

Avatar

Wat een teleurstelling! Veel flauwe humor over iemand die in de verkeerde tijd belandt en Depp die hier eerder weer een nummertje lijkt op te voeren. Decors zien er degelijk uit, zoals we van Burton gewend zijn, maar verder ziet dit er eentje uit om over te slaan.

Toky

Avatar

Volgens mij heeft Burton niet veel gespaard gelaten van de orginele serie, die zo te lezen echt meer donker was en meer ging over het paranormale...

Dit ziet er vooral uit als een variant van Willy Wonka on acid X) De kleuren, de muziek, de humor(doet me nog het meest aan scary movie denken :P)....pure kitsch. Ik vind het wel weer oogstrelend allemaal (vooral Eva Green lijkt de show te gaan stelen)....al denk ik niet echt dat deze film gaat scoren, gezien de 'aproved for appropriate audiences'. Wie is de doelgroep?

Jonathancrane

Avatar

Film Liefde/Haat - Dark Shadows

We zijn weer eens aangekomen bij een nieuwe Tim Burton film, wat tegenwoordig niet meer gerand staat voor kwaliteit maar wel onvervalste succes.

Afkomstig van de populaire show uit Amerika is de nieuwe verfilming die lijkt alsof het niks te maken heeft met de officiele serie waarin een gothic opera centraal stond.

Johnny Depp gebruikt de stem die overal voor lijkt te gebruiken, zodat het moeilijk voor de kijker zou zijn welk personage hij in hemelsnaam speelt.

Nadat alles gebeurt alsof het ''Enchanted 2'' is, richt de film zich ineens op een compleet andere doelgroep, namelijk degene die van flauwe humor houden.

Nu hou ik van flauwe humor, dus dat kwam goed uit. Maar wanneer de zin ''Its 1972'' gezegd wordt, rinkelen er allemaal belletjes in mijn hoofd dat de show die gecancelled is in 1971 lijkt door te gaan met deze film. Maar dat kan niet omdat Barnabas Collins gewoon in de serie voor komt O+

Inderdaad, het richt zich dus voor bijna geen meter op de hele serie.

Maar ik heb de trailer gezien, en ik vond deze trailer verder geweldig. De atmosfeer is precies hetzelfde, alleen iets gemoderniseerd voor die tijd.

Michelle Pfeiffer,Chloe Moretz,Jackie Earl Haley en de rest lijken lol te hebben in hun belachelijk bijrollen. Maar alle aandacht gaat natuurlijk na Johnny Depp, die gewoon doet waar hij goed in is - Over The Top fantasierijke gekken neerzetten !

Als conclusie zou ik dus eerlijk willen zeggen dat ik deze film wel graag wil zien, maar dat we allemaal moeten accepteren dat Tim Burton gewoon niet meer films maakt zoals in de jaren 90.

Liefde T+)

hollywoodking

Avatar

Jonathancrane het meeste van wat je zei (typte) vind ik nergens opslaan, en dan doel ik het meest op je kritiek op Johnny Depp en Tim Burton. Een Depp-discussie hebben we hier op de site vaak genoeg gehad, dus richt ik even op Tim Burton:

Ik zet ook even hoeveel sterren ik geef van de 5 Smiley face.

90´s:
sleepy hollow 4.5
mars attacks 3
ed wood 5
edward scissorhands 5
batman returns 5

00´s:
sweeney todd 5
charlie and the chocolate factory 3.5
corpse bride 5
big fish 5
planet of the apes 3.5


10´s:
alice in wonderland 3.5
-dark shadows (verwachting: 4.5)
-frankenweenie (verwachting: 4)

Mijn conclusie: Hij heeft in de jaren 90 meesterwerken gemaakt en ook in de 00´s en in de 80´s heeft hij ook nog een meesterwerkje genaamd: Beetlejuice.

Dus wat jij zegt klopt voor geen meter :D.

Blockbuster

Avatar

Spider-fan "Campier dan ik gedacht had."


Vampier = Campier. :Y

benjamin

Avatar

hollywoodking "Jonathancrane het meeste van wat je zei (typte) vind ik nergens opslaan, en dan doel ik het meest op je kritiek op Johnny Depp en Tim Burton. Een Depp-discussie hebben we hier op de site vaak genoeg gehad, dus richt ik even op Tim Burton:

Ik zet ook even hoeveel sterren ik geef van de 5 Smiley face.

90´s:
sleepy hollow 4.5
mars attacks 3
ed wood 5
edward scissorhands 5
batman returns 5

00´s:
sweeney todd 5
charlie and the chocolate factory 3.5
corpse bride 5
big fish 5
planet of the apes 3.5


10´s:
alice in wonderland 3.5
-dark shadows (verwachting: 4.5)
-frankenweenie (verwachting: 4)

Mijn conclusie: Hij heeft in de jaren 90 meesterwerken gemaakt en ook in de 00´s en in de 80´s heeft hij ook nog een meesterwerkje genaamd: Beetlejuice.

Dus wat jij zegt klopt voor geen meter :D."


Jouw voorliefde voor Burton en Depp is nu al wel bekend - je hebt al maanden alleen maar off-topic berichten geplaatst over films met Depp - , maar dat maakt van jouw mening nog geen feit. Dus al jouw scores uitschrijven, bewijst helemaal niks.

movieplanet124

Avatar

Geweldig man deze film weer van jonny depp ik vindt het een beetje de zelfde style hebben als EDWARD SISSOR hands gewoon geweldig kan niet wachten

UndercoverPanda

Avatar

hollywoodking "
Mijn conclusie: Hij heeft in de jaren 90 meesterwerken gemaakt en ook in de 00´s en in de 80´s heeft hij ook nog een meesterwerkje genaamd: Beetlejuice.

Dus wat jij zegt klopt voor geen meter :D."


Sterk argument: ik vind iets anders dus wat jij zegt klopt niet! T+)

Jonathancrane

Avatar

hollywoodking "Jonathancrane het meeste van wat je zei (typte) vind ik nergens opslaan, en dan doel ik het meest op je kritiek op Johnny Depp en Tim Burton. Een Depp-discussie hebben we hier op de site vaak genoeg gehad, dus richt ik even op Tim Burton:

Ik zet ook even hoeveel sterren ik geef van de 5 Smiley face.

90´s:
sleepy hollow 4.5
mars attacks 3
ed wood 5
edward scissorhands 5
batman returns 5

00´s:
sweeney todd 5
charlie and the chocolate factory 3.5
corpse bride 5
big fish 5
planet of the apes 3.5


10´s:
alice in wonderland 3.5
-dark shadows (verwachting: 4.5)
-frankenweenie (verwachting: 4)

Mijn conclusie: Hij heeft in de jaren 90 meesterwerken gemaakt en ook in de 00´s en in de 80´s heeft hij ook nog een meesterwerkje genaamd: Beetlejuice.

Dus wat jij zegt klopt voor geen meter :D."


Moeilijk om een discussie te beginnen met iemand waarvan zijn profiel foto die van Johnny Depp is, maar ik vind Burton steeds meer werk loopt te maken dat zich richt op winst bij de box office dan echte kunst dat hij maakten met Ed Wood, Edward Scissorhands, Sleepy Hollow, Batman,Batman Returns en zelfs in een vreemde zin Mars Attacks.

Planet of The Apes was een waardeloze remake, Big Fish vond ik persoonlijk niks aan, Corpse Bride stond in de shaduw van The Nightmare Before Christmas. Charlie and The Chocolate Factory was gewoon vreemd, en Johnny Depp leek op een Michael Jackson/Kinderlokker.

Sweeney Todd was dan gelukkig eentje die kijkbaar was, maar die volgden hij op met Alice in Wonderland.

Ik zou gewoon de tijd van Pee Wee Hermans Big Adventure, of Beetlejuice terug zien. Dit ziet er leuk uit, maar ook niet meer dan dat.

Moviemagic

Avatar

Lijkt me echt een leuk filmpje. Vol humor, maar waarschijnlijk moet je al een beetje melig zijn wil je die waarderen. Desalniettemin ééntje om de kans te geven. Zelf kan ik Burton altijd erg waarderen!

Spider-fan

Avatar

Steve-O "Nosferatu was toch echt eerder dat Coppola's Dracula
Klik!

Youtube filmpje lukt niet om te plaatsen......"


Touché! Die van Coppola is mijn favoriet gewoon, dan vergeet je dat.

Filmpje doet het hoor!

Spider-fan

Avatar

Blockbuster "Vampier = Campier. :Y"


Veel van de nieuwe series zijn ook best campy. Ik vind Twilight (waarschijnlijk onbedoeld) en True Blood ook tamelijk campy. Eigenlijk vind ik Vampire Diaries de beste van de huidige vampierseries, al zal Buffy voor mij altijd de beste blijven - Buffy was in principe een soort post-moderne camp, maar dan op een heel hoog niveau geschreven en met een perfecte cast.

Wie is dat trouwens in die rode jurk op de onderste foto, is dat Green of Moretz?

Mja, film kan best leuk zijn. Al zie ik overal dat de fans van de serie er erg op tegen zijn, het is duidelijk niet de visie van de originele schrijver en maker Dan Curtis, wat ik begrijp.

Spider-fan

Avatar

FilmMaster "Alice in Wonderland was in geheel eigenlijk niet wat ik van Burton gewend ben,als ik niet had geweten dat hij dat gemaakt had,dan had ik dat ook niet gedacht."


Serieus? Kijk eens naar die typische heggefiguren en de kronkelende takken aan bomen, of bijvoorbeeld die vervallen molen in de scène met Hatter's teaparty - dat is volledig Burton.

Het is wat meer een familiefilm dan je van Burton gewend bent (op aandringen van Disney, vermoed ik), maar toch wel echt Burton, vind ik.

SJRSVLDT

Avatar

Met Alice in Wonderland als Burton's laatste film blijf ik m'n bedenkingen hebben. Ik ben groot fan van z'n werk, maar Alice in Wonderland was voor mij de grootste tegenvaller van 2010 (dus niet als: slechtste film van 2010, maar grootste tegenvaller dus). Ik verwacht hier nu ook niet heel erg veel van, dus hopelijk laat ik me verrassen, want films als Big Fish en Edward Scissorhands zijn gewoon echt meesterwerken.

Steve-O

Avatar

Spider-fan "Veel van de nieuwe series zijn ook best campy. Ik vind Twilight (waarschijnlijk onbedoeld) en True Blood ook tamelijk campy. Eigenlijk vind ik Vampire Diaries de beste van de huidige vampierseries, al zal Buffy voor mij altijd de beste blijven - Buffy was in principe een soort post-moderne camp, maar dan op een heel hoog niveau geschreven en met een perfecte cast.

Wie is dat trouwens in die rode jurk op de onderste foto, is dat Green of Moretz?

Mja, film kan best leuk zijn. Al zie ik overal dat de fans van de serie er erg op tegen zijn, het is duidelijk niet de visie van de originele schrijver en maker Dan Curtis, wat ik begrijp."

Dat is toch echt Green!!! Mooie boobies ook :P

Vind je Vampire Diaries echt leuk? Ik heb er stukjes van gezien, mag bij de Twilight rommel.

Spider-fan

Avatar

Op zich had ie van mij Alice mogen maken als een wat meer volwassen en duisterder film, maar het is nu eenmaal een kinderboek. Wat er wel is, is voor mij meer dan genoeg.
Hij heeft het sowieso al wat volwassener gemaakt, door een Alice die terugkeert op oudere leeftijd.

De enige Burton waar ik niet zoveel mee heb is 'Mars Attacks' - die vind ik dus nauwelijks grappig. 'Big Fish' is zwaar overlooked - één van zijn beste.

Spider-fan

Avatar

Steve-O "Dat is toch echt Green!!! Mooie boobies ook :P

Vind je Vampire Diaries echt leuk? Ik heb er stukjes van gezien, mag bij de Twilight rommel."


Hé, ik lul hier niet uit mijn nek. (Oké, heel soms.)

Ik ben niet de enige die dat vind. Vampire Diaries is hooggewaardeerd, hoor, kijk maar naar IMDb cijfer bijvoorbeeld.
Je moet ook niet stukjes kijken, maar bij aflevering 1 beginnen. Dat werkt het beste. :D

dusk

Avatar

Ik word een beetje Johnny Depp moe...

Spider-fan

Avatar

dusk "ik word een beetje Johnny Depp moe..."


Dan is het oppassen. Niet meer kijken dan. Er zijn al onschuldige mime-spelers op straat aangevallen om hun witgeschminkte gezicht door mensen die Depp-moe waren.

benjamin

Avatar

Spider-fan "De enige Burton waar ik niet zoveel mee heb is 'Mars Attacks' - die vind ik dus nauwelijks grappig. 'Big Fish' is zwaar overlooked - één van zijn beste."


Oei, die Big Fish vond ik nu juist één van zijn minste films. Wel prima op het visuele vlak, maar verder vond ik die juist niet zo interessant.

Djoker

Avatar

Zalige trailer desalniettemin! :Y

Angelater

Avatar

IK vind de trailer maar vaag, en de swing-muziek helpt ook niet.
Overigens lijkt deze me wel beter dan Alice in Wonderland, die heb ik niet eens gezien, omdat het er zo vreemd uitzag.

Oh, dus wat iedereen hier zegt dat niet mijn mening is, klopt niet...

: )

Spider-fan

Avatar

benjamin "Oei, die Big Fish vond ik nu juist één van zijn minste films. Wel prima op het visuele vlak, maar verder vond ik die juist niet zo interessant."


Hij heeft wel een sterk scenario, hoor. Het kan je niet interesseren, dat kan altijd, maar het zat wel heel goed in elkaar.
Het laat ook zien dat Burton veelzijdiger is dan meestal wordt aangenomen.

berepoot123

Avatar

Hoe blijft hij toch op die verhalen komen

Spider-fan

Avatar

berepoot123 "hoe blijft hij toch op die verhalen komen"


Jatten uit een oude tv-serie.

hollywoodking

Avatar

Spider-fan "Jatten uit een oude tv-serie."


:?

Masterbrain

Avatar

JHONNY DEPP lijkt hier op the reborn of Edward Sissorhands.

ik ga erheen , lang geen echte geslaagde komedie meer gezien van DEPP.
T+)

Tommm92

Avatar

Het is inderdaad, zoals meerderen vinden, een rare wending in verhouding met de beelden die we eerder zagen, maar voor iedereen die de tv-serie "Dark Shadows" kent is het precies wat je kon verwachten. Plus in een heerlijk Burton-stijltje.

Spider-fan

Avatar

Tommm92 "...maar voor iedereen die de tv-serie "Dark Shadows" kent is het precies wat je kon verwachten. "


Ken je de serie?

Fans van de serie zijn woest. Lees reacties hier bijvoorbeeld.

Ik heb alleen de speelfilms gezien ooit op Duitsland (in het Duits dus), en dat is al een tijd geleden, dus ik weet er niet meer zoveel van. Maar uit alle reacties van de echte fans is erg duidelijk dat het GEEN komedie was - het is meer een parodie op de serie dus.

Spider-fan

Avatar

Steve-O "Ik heb toch echt hetzelfde filmpje geplaatst... Iets meer moeite doen met lezen volgende keer misschien? Beetje vreemd."


Bedankt voor moeite allebei!

Niet iedereen leest altijd álle reacties. Ik probeer dat wel altijd te doen, maar je geeft meestal eerst je directe reactie op het onderwerp of iemand's andere reactie als iets je opvalt. Ook kun je reacties niet meer weghalen op een gegeven moment (een uur is het geloof ik dat je hebt om nog te veranderen).

Toch vind ik communiceren via boards e.d. vele malen prettiger dan bijvoorbeeld zo'n discussieprogramma op tv waar iedereen door elkaar heen schreeuwt en zinnen niet afgemaakt worden. Je kunt in ieder geval je hele verhaal doen.

movieDriver

Avatar

Een word F*ucking NICE

DEPP+BURTON :W

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Jouw voorliefde voor Burton en Depp is nu al wel bekend - je hebt al maanden alleen maar off-topic berichten geplaatst over films met Depp - , maar dat maakt van jouw mening nog geen feit. Dus al jouw scores uitschrijven, bewijst helemaal niks."Amen

Bilbo

Avatar

Mijn vriendin is dol op vampierfilms en films met Johnny Depp en dus dacht ik - als ernstig FilmTotaalverslaafde - haar op de hoogte te houden van deze film. Ik was blij dat ik haar de trailer kon laten, maar eerst ging ik hem zelfs kijken. Ik verwachtte iets duisters... In plaats daarvan krijgen we dit. Nu ga ik niet ontkennen dat deze film wel leuk kan worden, wil ik wel zeggen dat dit iets anders is dan dat ik verwachtte.

Het is wel jammer dat we weer de standaard Depp-versie te zijn krigen, zoals hij bij veel personages die hij speelt praat. Wel jammer, want Depp is een prima acteur...

Nu maar wachten op de reacties van mensen die zich de serie nog herinerren...

NieuwsFilm

meest populair