Rol voor Brad Pitt in Ridley Scotts 'The Counselor'?

Met namen als Michael Fassbender, Natalie Portman, Javier Bardem en Jeremy Renner begint dit als iets heel moois te klinken.

De verwachtingen rondom Ridley Scotts aankomende film The Counselor zijn nu al uiterst hoog. Allereerst is het gebaseerd op een scenario van Cormac McCarthy (No Country for Old Men) en daarnaast tekende de veelvuldig gelauwerde Michael Fassbender (Shame, Prometheus) voor de hoofdrol. Hij speelt een advocaat die een graantje probeert mee te pikken van de winststroom van de drugshandel. Ook worden Natalie Portman, Javier Bardem en Jeremy Renner aan de film gelinkt.

Het gerucht gaat nu dat er ook een rolletje klaar ligt voor Brad Pitt. Vermoedelijk speelt hij Westray, een zakenpartner van Fassbenders personage. Dit wordt hij nadat hij betrokken wordt bij een deal waarbij een lading cocaïne over de Amerikaans-Mexicaanse grens wordt gesmokkeld.

Portman is al langer in gesprek voor de rol van Fassbenders vrouw, terwijl Bardem en Renner onderhandelen voor de rol van Reiner, de voornaamste slechterik. Daarnaast moet er nog een prominente vrouwelijke hoofdrol worden ingevuld. De opnames van de film moeten al in mei beginnen.



NieuwsFilm

meest populair