The Counselor (2013)

Vervreemdende middenmoter zweeft tussen veel te vaag en briljant artistiek.
play

4,7 details

  • 27 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
27 Min Verenigde Staten

'The Counselor' gaat over een gerespecteerde advocaat (Fassbender) die denkt dat hij slim genoeg is om zich aan de drugshandel te wagen zonder in de criminaliteit te verzeilen. Maar de realiteit heeft hem al snel ongelijk als hij te maken krijgt met de criminelen Reiner (Bardem) en Westray (Pitt).

Regie
Ridley Scott
Cast
Brad Pitt, Cameron Diaz, Michael Fassbender, Javier Bardem, Penélope Cruz, Bruno Ganz, Rosie Perez, Richard Cabral, Christopher Obi, Paris Jefferson, Andrea Deck, Alex Hafner, Dar Dash, Cesar Aguirre, Daniel Holguín.
Budget
$ 25.000.000
Opbrengst
$ 71.009.334
Release
25.10.2013
Release NL
14.11.2013
Release DVD
11.03.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Ridley Scott | Cast: Michael Fassbender (Counselor), Penélope Cruz (Laura), Cameron Diaz (Malkina), Javier Bardem (Reiner), Brad Pitt (Westray), e.a. | Speelduur: 118 minuten | Jaar: 2013

In The Counselor plaatst een gerespecteerd advocaat zich in een situatie waarvan hij de uitkomst op voorhand echt niet had voorspeld. Dat hij er misschien beter over na had moeten denken om het criminele pad op te gaan wordt echter al snel duidelijk. Maar het lot gaat waar het wil en zeker als je het tart. Zal de advocaat het nog van richting kunnen veranderen?

Cameron Diaz toont zich in de rol van Malkina als keiharde ijskoningin. Haar blik weet te imponeren en met alles straalt ze uit een krachtige, machtige vrouw te zijn. Ook Javier Bardem valt niet tegen, die als dwaas betoverd is door de schoonheid van de vurige Malkina. De acteerprestaties van de twee zijn de enige echte hoogtepunten van The Counselor.

videotrailers & clips

alle artikelen (13)

The Counselor Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Deze film is mij erg meegevallen. Uiteraard een sterrencast met Brad Pitt, Cameron Diaz, Michael Fas......"

sonnycorleone

"...[quote=Maxitaxi12]Gisteren deze film gezien in de bioscoop en het is een film waarvan je denkt op he......"

Tarkus

"...De film heeft me niet gebracht wat ik ervan had verwacht. Niet een typische Ridley Scott film, wein......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Counselor

acties