Teaserposter The Wolverine

Of toch niet?

Onderstaande foto zou de eerste teaserposter onthullen van de lang vertraagde tweede Wolverine film van James Mangold (Knight and Day, 2010). De foto zou door een bezoeker van Screen Rant zijn genomen in het kantoor van Mangold, de regisseur die enige tijd geleden het stokje overnam van de opgestapte regisseur Darren Aronofsky (The Wrestler, 2008). Op de simpele en daarmee ook stijlvolle poster zien we een van Wolverine's klauwen, die weinig heel laat van de Japanse vlag.

In de tweede Wolverine spin-off The Wolverine, vertraagd door het vertrek van Aronofsky en de dramatische gevolgen van de zeebeving in Japan, begint Logan een verboden relatie met een Japanse vrouw. Die relatie is verboden omdat de mooie dame verloofd is met een andere man. Als gevolg daarvan komt Wolverine lijnrecht tegenover haar vader, broers en Silver Samurai te staan. De hoofdrol is uiteraard weer in handen van Hugh Jackman.

De website Screenrant heeft om opheldering gevraagd bij filmstudio 20th Century Fox. Voorlopig nog zonder resultaat.

De opnames voor de "opvolger" van X-Men Origins: Wolverine staan voor eind 2012 gepland om vervolgens op 26 juli 2013 ten tonele te verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair