Video

Featurette Battleship over de "Goldilocks" aliens

Waarom komen deze buitenaardse wezens eigenlijk onze wereld overnemen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 24.03.2012 om 03:05 in Video
Wie de trailers heeft bekeken van de film Battleship van regisseur Peter Berg (The Kingdom, 2007) is waarschijnlijk opgevallen dat in de sci-fi actiefilm de aarde wordt bestormd door buitenaardse wezens. In onderstaande featurette wordt kort stilgestaan bij deze aliens. Wat komen ze eigenlijk doen op ons nietige planeetje?

In de Battleship hebben Taylor Kitsch (als Alex Hopper), Liam Neeson (Admiral Shane), Alexander Skarsgard (Stone Hopper) en Rihanna (Raikes) de hoofdrollen.In de sci-fi actiefilm neemt een internationale oorlogsvloot van vijf schepen het niet op tegen een andere kleur bootjes, maar tegen een door water ingesloten armada van buitenaardse wezens. Vanaf 19 april in de bioscoop. De trailer:


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Masterbrain

Avatar

Rihanna kon na de pak slaag van haar ex vriendje een millitaire training wel gebruiken , eens kijken hoe ze de aliens pimpt.

benjamin

Avatar

FilmMaster "ik baal wel dat rhianna hier in zit :("


Dat is ook mijn grootste bezwaar (durf niet te zeggen het enige) tegen deze film. Zal wel volk lokken, maar ik verwacht echt geen degelijke prestatie van haar.

benjamin

Avatar

Hier is precies toch wel echt even over nagedacht, film stijgt nu wat in mijn achting. Al vind ik precies 'Goldilocks' wel een kluchtige naam.

11qqaazz

Avatar

Dat duurt dus 30 jaar voor het singjaal aankomt....tenzij radio singjaals vele malen sneller gaan dan het licht. Geloof dat het zelfs aanzienlijk langzamer is..

Banned

Avatar

Hebben er zelfs over nagedacht.. amai.

Njah ik zie het wel in de bios.

FilmMaster

Avatar

Ik baal wel dat rhianna hier in zit :(

TheRock

Avatar

benjamin "Dat is ook mijn grootste bezwaar (durf niet te zeggen het enige) tegen deze film. Zal wel volk lokken, maar ik verwacht echt geen degelijke prestatie van haar."


The Rock deelt deze mening, maar hij is toch wel erg benieuwt hoe ze het er vanaf gaat brengen