Usher, Dr. Dre en Ol' Dirty Basterd naar het witte doek

Michael K. Williams speelt de overleden Wu Tang Clan-rapper Ol' Dirty Bastard.

Verschillende grote Noord-Amerikaanse hiphop artiesten maken (opnieuw) hun opwachting in Hollywood. Het meest opvallende project is de biopic over het leven van Wu Tang Clan-rapper Ol' Dirty Bastard. Volgens Deadline gaat Michael K. Williams de titelrol spelen in de film van regisseur Joaquin Baca-Asay. Ol' Dirty Bastard, die ook wel bekend was als ODB en in het echt Russell Tyrone Jones heette, overleed in 2004 aan een overdosis. De rapper kende in zijn carrière meer dieptepunten dan hoogtepunten.

Dr. Dre gaat een horrorfilm produceren via zijn eigen productiebedrijf Crucial Films. Volgens Variety zet hij zijn in Thaw, een horrorfilm over een verborgen, eeuwenoud kwaad dat vrijkomt tijdens het smelten van de ijskappen in het noorden van Canada. De regisseur en de cast zijn nog niet bekend.

Zanger Usher meldde tegenover de BBC dat hij de rol van Sugar Ray Leonard gaat spelen in de film Hands Of Stone. Leonard is een wereldkampioen boksen in vijf gewichtsklassen. Na diverse comebacks stopte hij in 1997 met boksen. Ook Robert De Niro en Gael García Bernal hebben rollen in de film van Jonathan Jakubowicz.



NieuwsFilm

meest populair