Na Scarlett Johansson ook Jessica Biel in Hitchcocks 'Psycho'

Daarnaast nog vier nieuwe namen voor ‘Alfred Hitchcock and the Making of Psycho’.

Onlangs vernamen we dat Scarlett Johansson had getekend voor de rol van Janet Leigh in Alfred Hitchcock and the Making of Psycho. De film had al een grote cast met namen als Anthony Hopkins en Helen Mirren in de rollen van Hitchcock en zijn vrouw. James D’Arcy zal verder Anthony Perkins gaan spelen.

Hier kunnen we nu vijf nieuwe namen aan toevoegen. Jessica Biel speelt Vera Miles, de actrice die Lila Crane speelde in Psycho. Verder speelt Toni Collette Peggy Robertson, de assistente van Hitchcock. Danny Huston is Whitfield Cook, een vriend van Hitchcocks vrouw Alma, en Michael Stuhlbarg tekent voor de rol van Lew Wasserman, de manager van Hitchcock. Tot slot speelt Michael Wincott de fameuze seriemoordenaar Ed Gein waarop Psycho gedeeltelijk werd gebaseerd.

Alfred Hitchcock and the Making of Psycho is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Rebello. De regie wordt verzorgd door Sacha Gervasi (Anvil: The Story of Anvil), terwijl het scenario komt van de pennen van John McLaughlin en Tom Thayer. De film moet volgend jaar uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair